• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
12:04
Mülakatsız 700 Memur Alımı! KPSS P93 İçin Kritik Tarih
11:56
Her 10 Kazadan 4’ü Hızdan: Acı Tablo Açıklandı
11:21
Selçuk Amca 2026’da İki Yeni Projeyle Geliyor
11:06
GSS Prim Borcu Nasıl Silinir?
10:46
72 Yeni İlaç Daha SGK Geri Ödeme Listesine Alındı
10:36
Deprem Sonrası 11 İlde Sigortalı Çalışan Sayısı Yükseldi
10:13
Kayseri–Portekiz Ticaretinde Yeni Dönem İçin Ortak Mesaj
10:05
Sağlık Harcamalarında Dev Destek: 12,6 Milyar TL Ödeme
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Bir Annenin KAYMEK İle Başarı Yolculuğu
GENEL
Yayınlanma: 12 Mayıs 2024 - 19:00

Bir Annenin KAYMEK İle Başarı Yolculuğu

KAYMEK’te takı yapmayı öğrenip, kendi iş yerini açan 2 çocuk annesi Hacer Nur Sığırcı, ev hanımlarının adeta ayağına hizmeti getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.

GENEL
12 Mayıs 2024 - 19:00
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bir Annenin KAYMEK İle Başarı Yolculuğu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim lokomotifi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) kurslarında eğitim alarak hayatına yön veren ve büyük başarılara imza atan 2 çocuk annesi, ev hanımı 41 yaşındaki kursiyer Hacer Nur Sığırcı, KAYMEK’te takı yapmayı öğrendi, kendi iş yerini açtı.

Kentte, mesleki eğitim ve kültür faaliyetlerinin lokomotifi konumunda olan ücretsiz hizmetleri ile ilgi gören KAYMEK, Başkan Büyükkılıç’ın sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği faaliyetleri kapsamında, vatandaşın yanında yer almayı sürdürüyor.

KAYMEK kurslarında eğitim alarak hayatına yön veren ve büyük başarılara imza atan kursiyerlerden Hacer Nur Sığırcı, başarı yolculuğunu anlattı.KAYMEK’te takı yapmayı öğrenip, kendi iş yerini açan 2 çocuk annesi ev hanımı olan 41 yaşındaki Hacer Nur Sığırcı, KAYMEK’in Youtube kanalından yayınlanan röportajında yaptığı açıklamada, “Ev hanımıyım ama yeni dükkân açtım. Doğal taş, tespih ve gümüş üzerine. Türk Dili Edebiyatı mezunuyum. Zaten kurslar gitmeyi seven, kendini geliştirmeyi seven birisiyim” dedi.

“Biz Orada Hayallerimizi Paylaştık”

KAYMEK’in kalitesine vurgu yapan Sığırcı, şöyle konuştu:

“KAYMEK’e gelme serüvenimde uzun süredir taşlarla ilgileniyordum, bunu takıya, sanata dönüştürmek eksiğim vardı, araştırdım, evime çok yakın bir şekilde nasıl gidebilirim derken bunu KAYMEK’te gördüm. KAYMEK’in kaliteli oluşunu biliyordum. Alanında çok profesyonel olan hocamdan, arkadaşlarımdan çok memnun kaldım. Halen KAYMEK öğrencisiyim, hem kursuma hem de dükkânıma geliyorum. Biz orayı artık abla, kardeş gibi görüyorum, biz orada hayallerimizi paylaştık."

Sığırcı, ev hanımlarına da seslenerek, "Doğal taş önce merakla başladı, daha sonra bunu işe döktüm. Ücretsiz alabileceğiniz, herkesin evine, semtine yakın, profesyonel alabileceğiniz kurslara herkes gitsin. Sertifikasını alsın, ev hanımları evlerinde durmasınlar, bir şeyler üretsinler, insanlar tanısınlar" diye konuştu.

"Ayağımıza Hizmeti Getirdi Desek Yeridir”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a vatandaşlara böyle bir hizmet vermesinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Sığırcı, “Sayın belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyorum. O bu imkânları sağlamasa biz bu kursları göremezdik. Ayağımıza hizmeti getirdi desek yeridir” ifadelerini kullandı.

Bu haber 417 defa okunmuştur.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Mülakatsız 700 Memur Alımı! KPSS P93 İçin Kritik Tarih
Mülakatsız 700 Memur Alımı! KPSS P93 İçin Kritik Tarih
“Bilimsel Basamak” Eğitimi
“Bilimsel Basamak” Eğitimi
Her 10 Kazadan 4’ü Hızdan: Acı Tablo Açıklandı
Her 10 Kazadan 4’ü Hızdan: Acı Tablo Açıklandı
35 Milyon TL’lik Yeşil Alan ve Spor Yatırımı
35 Milyon TL’lik Yeşil Alan ve Spor Yatırımı
Kayseri Kadın FK İlk Yarıyı Lider Kapattı
Kayseri Kadın FK İlk Yarıyı Lider Kapattı
Vali Çiçek anneler gününde şehit anneleri ile bir araya geldi
Vali Çiçek anneler gününde şehit anneleri ile bir araya geldi

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.