CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer’in istifasının ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, CHP Kayseri İl Başkanlığı görevine Ufuk Ozan Gözbaşı seçildi.
CHP’nin sosyal medya hesabından açıklama yapan Gözbaşı, İl Başkanlığı görevini büyük bir sorumlulukla devraldığını ifade etti. Bu değişimin yalnızca bir nöbet değişimi olmadığını belirten Gözbaşı, sürecin gençlik enerjisiyle güçlenen bir yeniden yapılanma iradesi taşıdığını söyledi.
Yeni dönemde herkese eşit mesafede duracaklarını vurgulayan Gözbaşı, yönetimde liyakat ve hakkaniyeti esas alacaklarını dile getirdi. Parti tüzüğünün temel rehber olacağını ifade eden Gözbaşı, Cumhuriyet’in kurucu değerlerine bağlı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirtti.
Kayseri’nin tüm mahallelerinde aktif olacaklarını söyleyen Gözbaşı, gençliğin dinamizmiyle sahada olacaklarını ve çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Dinlenmeden, durmadan ve yorulmadan hizmet edeceklerini vurguladı.
Göreve başladıkları günün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olmasının anlamına da dikkat çeken Gözbaşı, emek vurgusu yaptı. Alın terinin, işçinin ve halkın hakkını savunmak için sahada olacaklarını belirtti.
Şehri hak ettiği vizyona kavuşturmak istediklerini söyleyen Gözbaşı, umut ve emeği yeniden yeşertme hedefiyle hareket edeceklerini ifade etti.
Kaynak: Haber Merkezi
Seda Kantekin




