• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
09:58
Özgür Özel'den Gündem Olan "Sıra Size de Gelecek mi?" Yanıtı
09:31
2026 YKS Sonuçları Açıklandı! İşte Üniversite Tercih Tarihleri ve Birinciler
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. YEREL HABERLER
  3. 7. Kayseri Bilim Festivali'nin gözdesi oldu
YEREL HABERLER
Yayınlanma: 20 Ekim 2025 - 16:47

7. Kayseri Bilim Festivali'nin gözdesi oldu

Kayseri Bilim Festivali’nde yoğun ilgi gören Talas Havacılık ve Spor Kulübü, standında çok sayıda yeni üye kazandı. Başkan Yardımcısı Özgür Temiz, kulübün 14 yılda önemli bir seviyeye ulaştığını belirterek, “Talas Belediyesi en büyük destekçimiz” dedi.

YEREL HABERLER
20 Ekim 2025 - 16:47
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
7. Kayseri Bilim Festivali’nin gözdesi oldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen 7. Kayseri Bilim Festivali, bilim ve teknoloji meraklılarının buluşma noktası oldu. Festivalin en dikkat çeken katılımcılarından biri ise Talas Havacılık ve Spor Kulübü oldu.

Talas Havacılık ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Özgür Temiz, festival boyunca standı ziyaret edenlerin yoğun ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Temiz, kulüplerine çok sayıda yeni üye kazandırdıklarını belirterek, “Talas Havacılık ve Spor Kulübümüz 2011 yılında kuruldu. Model uçak, İnsansız Hava Aracı (İHA) ve drone sistemleri üzerine çalışmalar yapıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada uzun mesafeli dijital görüntü aktarımıyla güvenli uçuşlar gerçekleştirebiliyoruz. Üyelerimizin sayısı her geçen gün artıyor” dedi.

“Talas Belediyesi en büyük destekçimiz”

Kulübün gelişiminde Talas Belediyesi’nin büyük payı olduğunu vurgulayan Temiz, şu ifadeleri kullandı:
“14 yılda kulübümüzü belli bir seviyeye getirdik. Bu süreçte Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın’ın desteği bizim için çok kıymetliydi. Üyelik kayıtlarımız ücretsiz, aynı şekilde eğitimlerimiz de ücretsiz şekilde devam ediyor. Destekler arttıkça hem eğitim hem de teknik imkânlarımızı genişletiyoruz. Şu anda uçaklarımıza oto pilot sistemlerini kendimiz kurabiliyor, yazılımlarını da kendi ekibimizle geliştiriyoruz. Eğitmen moduyla, hiç bilgisi olmayan üyelerimiz bile bir hafta içinde kendi uçağını uçurabilecek seviyeye gelebiliyor.”

“İstikbal göklerdedir”

İHA teknolojileri üzerine de bilgi veren Temiz, “İHA’larımız analog sistemlerde 700 kilometreye kadar, dijital sistemlerde ise 200 kilometre menzile sahip. Yaklaşık üç buçuk saat güvenli uçuş yapılabiliyor. Faaliyetlerimizi daha geniş kitlelere duyurmak için maddi desteğe ihtiyacımız var. Devlet kurumları, belediyeler ve STK’lardan destek bekliyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘İstikbal göklerdedir’” şeklinde konuştu.

# istikbal göklerdedir# Talas Belediyesi en büyük destekçimiz# Talas Havacılık ve Spor Kulübü
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kurşunlu Otoparkı'nda neler oluyor?
Kurşunlu Otoparkı'nda neler oluyor?
Kayserispor'da kombine şoku!
Kayserispor'da kombine şoku!
Spor gazetecisinin korkunç ölümü
Spor gazetecisinin korkunç ölümü
Gülistan Doku soruşturmasında flaş gelişme!
Gülistan Doku soruşturmasında flaş gelişme!
YKS'de 5 şampiyon çıkaran iki okul belli oldu
YKS'de 5 şampiyon çıkaran iki okul belli oldu
Kayseri de Bugün Vefaat Edenler
Kayseri de Bugün Vefaat Edenler

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.