• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
13:12
Okul Bahçesi Kabusa Döndü!
12:11
Trump’ın “Bombalama” Çıkışı Sonrası İran’dan Hürmüz Hamlesi!
12:00
50 Gün 50 Milyar Dolar Kayıp İran Savaşı'nın Bedeli Ağır Oldu
11:46
İşte CHP'li Özkan Yalım'ın Merak Edilen Sevgilileri!
11:37
Sosyal Medya Tehditlerine Geçit Yok: 12 Tutuklama!
10:58
Kayseri'nin Şehit Polisi Ahmet Cihat Kilci
10:40
Trump'tan İran Mesajı: Görüşmeler Sürüyor!
10:33
Gülistan Doku Soruşturmasında Yeni Gelişmeler: Baş Şüpheliler Tutuklu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. ABD'li yönetmen Stone, İsrail'in Gazze'ye saldırıları gibi "bir katliam görmediğini" söyledi
GENEL
Yayınlanma: 31 Aralık 2023 - 17:12
Güncelleme: 31 Aralık 2023 - 17:15

ABD'li yönetmen Stone, İsrail'in Gazze'ye saldırıları gibi "bir katliam görmediğini" söyledi

ABD'li ünlü yönetmen ve senarist Oliver Stone, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları konusunda, "hayatımda böyle bir katliam görmedim" dedi.

GENEL
31 Aralık 2023 - 17:12
Güncelleme: 31 Aralık 2023 - 17:15
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ABD'li yönetmen Stone, İsrail'in Gazze'ye saldırıları gibi "bir katliam görmediğini" söyledi
ABD'li aktivist Jose Vega'nın internet yayınında konuşan, uluslararası siyaset konusundaki açıklamalarıyla da bilinen Stone, İsrail siyaseti ve Gazze'de yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "delirdiğini" ifade eden Stone, ABD'nin İsrail'e yönelik koşulsuz desteğini de eleştirdi.

"İsrail, zenginleştirilmiş uranyumla nükleer bomba yapmak istiyor"

İsrail'in "yasa dışı şekilde nükleer bombaya sahip" olduğunu ancak birçok kişinin bunun farkında olmadığını belirten Stone, zenginleştirilmiş uranyuma kimin sahip olacağının kritik bir konu olduğuna dikkati çekti.

Stone, enerji üretimi için zenginleştirilmiş uranyuma ihtiyaç olmadığını hatırlatarak, İsrail'in "zenginleştirilmiş uranyum" peşinde koştuğunu ifade etti.

Stone, "Onlar, zenginleştirilmiş uranyuma sahip olmak istiyor. İlgilendikleri şey tamamen bu. Bomba yapmayı istiyorlar, böylece İran'ı patlatacaklar." dedi.

"Netanyahu tamamen delirdi"

İsrail Başbakanı Netanyahu ile daha önceden tanıştığını ve röportaj yaptığını aktaran Stone, Netanyahu ile yıllar öncesinde tanıştığında "çılgın" olduğunu düşündüğünü söyledi.

Netanyahu'nun giderek daha kötüye gittiğini dile getiren Stone, Netanyahu için "tamamen delirdi" ifadesini kullanarak, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını "intikam olarak meşrulaştırdığı" değerlendirmesinde bulundu.

"Hayatımda böyle bir katliam görmedim"

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana 20 binden fazla Filistinliyi öldürdüğü Gazze'ye yönelik saldırıları karşısında dehşete düştüğünü belirten Stone, "Hayatımda böyle bir katliam görmedim." dedi.

Stone, İsrail yönetiminin Filistin siyasetine yaklaşımına ve Gazze'de yaşayan Filistin halkını Mısır'a gönderme planına karşı şu ifadelerle eleştiriler yöneltti:

"Nasıl bir siyasi hareketi ortadan kaldırırsın? Bu dünya tarihinde hiç yapılmamıştı. Nasıl herkesi öldürebilirsin? Onları ayırıp Mısır'a göndermek?"

Kendisine "antisemitik yaftasının yapıştırılmamasını" isteyen Stone, "Birkaç deli haricinde kimse antisemitik değil. Bu adalet, barış, dengeli olmak ve temel insani değerlere sahip olmakla alakalı." diye konuştu.

Stone, İsrail'in Filistinlileri bu şekilde öldürmesi konusunda "aklım almıyor" diyerek, bölgedeki durumun daha iyiye gitmesini umarken daha kötüye gittiğini kaydetti.

"İsrail'i sürekli destekleyemeyiz"

ABD'nin İsrail'e verdiği tam desteği de eleştiren Stone, ABD Başkanı Joe Biden'ı İsrail'e "her istediğini verdiği" için eleştirerek, Donald Trump'ın bu süreci daha iyi yürütebileceği değerlendirmesinde bulundu.

İsrail'e verilen koşulsuz desteğin sürdürülemeyeceğini vurgulayan Amerikalı ünlü yönetmen Oliver Stone, "Bunu hep yapamayız, İsrail'i sürekli olarak destekleyemeyiz." şeklinde konuştu.

ABD'nin İsrail ile ilişkilerini kesmesini isteyen Stone, "Ben olsaydım böyle yapardım." diyerek, Netanyahu yönetimiyle tüm ilişkilerin kesilmesini istedi.

 

Muhabir: Çağrı Koşak


AA

 

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Bakan Şimşek Açıkladı: Hürmüz'ün Yeni Alternatifi Türkiye
Bakan Şimşek Açıkladı: Hürmüz'ün Yeni Alternatifi Türkiye
Okul Bahçesi Kabusa Döndü!
Okul Bahçesi Kabusa Döndü!
Altın Ve Döviz Haftayı Rekorla Kapattı
Altın Ve Döviz Haftayı Rekorla Kapattı
Derebağı Şelalesi Coştu! Son 15 Yılın Rekoru Kırıldı
Derebağı Şelalesi Coştu! Son 15 Yılın Rekoru Kırıldı
Yeraltı Gidiyor Mu? İddialara Resmî Netlik Geldi!
Yeraltı Gidiyor Mu? İddialara Resmî Netlik Geldi!
Bakan Yumaklı, gelecek yıl 81 ilde IPARD-III ilanına çıkacaklarını bildirdi
Bakan Yumaklı, gelecek yıl 81 ilde IPARD-III ilanına çıkacaklarını bildirdi

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.