AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş ile birlikte “Yeni Evim İlk İftarım” programı kapsamında Adıyaman’da depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.
Deprem bölgelerini kapsayan iftar organizasyonunda, yeni konutlarına yerleşen ailelerin ilk iftar heyecanı paylaşıldı. Aynı sofrada edilen dualar ve Ramazan ayının manevi atmosferi, programa katılanlara duygusal anlar yaşattı.

Milletvekili Özsoy, depremzede vatandaşların yeni yuvalarında huzurla yaşamalarını temenni ederek, Ramazan ayının birlik ve dayanışmayı pekiştiren yönüne dikkat çekti. “Bu mübarek ayın bereketiyle gönüllerimizi birleştiriyor, dayanışmamızı daha da güçlendiriyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.
Program kapsamında deprem konutlarında yaşayan ailelerle sohbet edilerek talepler dinlendi. Ramazan ayı boyunca benzer buluşmaların farklı illerde de devam edeceği bildirildi.
Kaynak: Haber Merkezi
Emine Nur Eken




