• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
11:55
Fenerbahçe'nin Avrupa Yolu Şekillendi: Şampiyonlar Ligi'nde 7 Kritik Senaryo!
10:57
Bağlamış’tan Develi’ye Yem Fabrikası Müjdesi!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Alp Akar: "Setlerde edindiğim deneyim ve motivasyon, okulda da başarılı olmamı sağladı"
MAGAZİN
Yayınlanma: 28 Haziran 2022 - 13:06

Alp Akar: "Setlerde edindiğim deneyim ve motivasyon, okulda da başarılı olmamı sağladı"

Giderek artan dizi ihracatı, genç oyuncuları yabancı dil öğrenmeye yöneltti. Reyting rekorları kıran dizilerin yıldızı haline gelen genç oyuncular, setlerde edindikleri deneyim ve motivasyonla yabancı dil eğitimini birleştirerek uluslararası başarılara imza atıyor. Setlerde organizasyon ve zamanı yönetme yeteneği kazanan gençler, dev oyuncularla aynı sahneyi paylaşarak başarılı bir kariyere de koşar adımlarla ilerliyor.

MAGAZİN
28 Haziran 2022 - 13:06
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Alp Akar: “Setlerde edindiğim deneyim ve motivasyon, okulda da başarılı olmamı sağladı”
Genç oyuncular, artan dizi ihracatıyla reyting rekorları kıran dizilerin oyuncu kadrosunda yerini sağlamlaştırdı. Reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinde Ali karakterine hayat veren 16 yaşındaki Oyuncu Alp Akar, 10 yılı aşkın süredir setlerde edindiği deneyimin eğitim ve ve sosyal hayatına değer kazandırdığını belirterek , “Bunca yıldır dizi setlerinde olmanın verdiği deneyim ve motivasyon, okulda da başarıyı getirdi. Sosyal hayatım da zenginleşti. Son olarak rol aldığım Sadakatsiz dizisi ile kariyer hayatımı olgunlaştırırken, İspanya’da da bilinirlik kazandım. İspanya kamuoyundan yoğun bir ilgi görüyorum. Sosyal medyadan gelen mesajlar ile röportaj taleplerini menajerimin de desteğiyle değerlendirerek kariyer yaşamıma uluslararası bir boyut getiriyorum. İspanyol kamuoyunun yoğun ilgisi beni İspanyolca öğrenmeye yöneltti” dedi.

5 yaşından beri setlerde oyuncu olarak görev aldığını söyleyen Alp Akar, "Babaannemin teşvikiyle bir ajansa başvurdum ve ardından rol teklifleri almaya başladım. 11 yılda edindiğim deneyimle, okul ve dizi setleri arasındaki trafiği çok iyi yönetebiliyorum. Öğretmenlerimin de desteğiyle sette geçirdiğim sürelerde derslerimden ayrı kalmıyorum. Sette iyi bir oyuncu, okulda sevilen ve takdir edilen bir öğrenci olduğuma inanıyorum. Başarılı oyuncular sayesinde kazandığım organizasyon yeteneğimi kullanarak eğitim ve çekim faaliyetlerimi dengeli bir şekilde yürütüyorum. İleride çok başarılı bir oyuncu olmayı hedefliyorum” diye belirtti.

Oyunculuk kariyerine yeni halkalar ekliyor

Yetenekli ve tanınmış oyuncularla aynı seti paylaşarak oyunculuk kariyerine yeni halkalar eklediğini kaydeden Oyuncu Alp Akar, “Sette geçirdiğim her süre beni hedefime daha çok yakınlaştırıyor. Seti bir nevi okul gibi görüyorum. Oyunculuk kariyerim 2011’de Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle başladı. Ardından birkaç dizi ve film projesinde yer aldım. Edindiğim tecrübe ile çocuk oyuncu olarak başladığım kariyer yaşamımda genç oyunculuğa terfi ettim. Sadakatsiz dizisi ise kariyerimde bir dönüm noktası oldu. Yalnız Türkiye’de değil İspanya’da da geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. İspanyol kamuoyundan çok güzel yorumlar alıyorum” ifadelerinde bulundu.

Oyunculuk zamanı iyi yönetmemi sağladı

Oyunculuğun aile ve arkadaş ilişkilerine de verimlilik getirdiğine değinen Alp Akar, “Sadakatsiz'de Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi iki büyük oyuncuyla aynı sahneyi paylaşma fırsatı buldum. Beni her zaman desteklemeleri ve cesaretlendirmeleri bir yana, bana öğrettikleri hem kariyerime hem de gelişimime katkı sağlıyor. Onlar sayesinde sabırlı olmayı öğrenerek hayatımı ve ilişkilerimi en iyi şekilde organize etme yeteneği kazandım. Kitap okumayı, yüzmeyi, bisiklete binmeyi ve arkadaşlarımla dinlenmeyi, ailemle doğanın içinde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Oyunculuk tüm bunları yapmama engel olmadığı gibi zamanı iyi yönetmemi de sağlıyor” diye ekledi.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Titre Atina Titre! Türkiye'nin 6 Bin Kilometrelik Yeni Gücü Sahneye Çıktı: YILDIRIMHAN
Titre Atina Titre! Türkiye'nin 6 Bin Kilometrelik Yeni Gücü Sahneye...
Engelliler İçin Afet Planı: Kayseri’de Yeni Dönem Başlıyor!
Engelliler İçin Afet Planı: Kayseri’de Yeni Dönem Başlıyor!
Hantavirüs Alarmı: Kruvaziyerde Salgın Paniği
Hantavirüs Alarmı: Kruvaziyerde Salgın Paniği
Tomarza’da Çocuk Oyunları Finali Tamamlandı!
Tomarza’da Çocuk Oyunları Finali Tamamlandı!
Kayseri'de Geleceğin Vizyonu Çizildi: Tofa Gelişim Zirvesi Kapılarını Açtı
Kayseri'de Geleceğin Vizyonu Çizildi: Tofa Gelişim Zirvesi Kapılarını...
Beyşehir'den kısa kısa
Beyşehir'den kısa kısa

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.