• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
18:46
Buğdaylı Köprüsü Trafiğe Kapatılacak: Alternatif Güzergah Uyarısı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Bakan Kasapoğlu: Ülke olarak seferberliği, dayanışmayı, kardeşlik ruhunu en üst seviyede sürdürmeye devam edeceğiz
GENEL
Yayınlanma: 06 Nisan 2023 - 09:05
Güncelleme: 06 Nisan 2023 - 09:11

Bakan Kasapoğlu: Ülke olarak seferberliği, dayanışmayı, kardeşlik ruhunu en üst seviyede sürdürmeye devam edeceğiz

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Ülke olarak, millet olarak, devlet millet dayanışmasını en üst noktada ortaya koyduğumuz gibi, bundan sonra da bu seferberliği, bu dayanışmayı, bu kardeşlik ruhunu en üst seviyede sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

GENEL
06 Nisan 2023 - 09:05
Güncelleme: 06 Nisan 2023 - 09:11
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Kasapoğlu: Ülke olarak seferberliği, dayanışmayı, kardeşlik ruhunu en üst seviyede sürdürmeye devam edeceğiz
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'daki programları kapsamında Adıyaman Üniversitesi'ndeki Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Kasapoğlu, burada yaptığı açıklamada, depremde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet diledi.  

Adıyaman'ın depremden etkilenen illerin en başında gelenlerden olduğuna işaret eden Kasapoğlu, "Bu anlamda devlet olarak, hükümet olarak, pek çok açıdan
yaraları sarma sürecinde seferberlik sürecini hepimiz yaşadık. Bu süreci hep birlikte yönetiyoruz ilk andan itibaren." ifadesini kullandı.

Bakanlıkları, diğer kurum ve kuruluşlar, diğer bakanlıkların tüm insan kaynaklarıyla ve tüm imkanlarıyla Türk milletinin yaralarının sarılması için seferberlik halinde olduklarını vurgulayan Kasapoğlu, "Bugüne kadar olduğu gibi ülke olarak, millet olarak, devlet millet dayanışmasını en üst noktada ortaya koyduğumuz gibi, bundan sonra da bu seferberliği, bu dayanışmayı, bu kardeşlik ruhunu en üst seviyede sürdürmeye devam edeceğiz. Tabii ramazan ayı kardeşlik, birlik, beraberlik ayı. Bu ayın ismi inanıyorum ki yaralarımızı sarmamıza katkı sağlar." diye konuştu.

Bakanlık olarak spor tesisleri, salonları, semt sahaları, tenis kortları, gençlik merkezlerine ve gençlik kamplarına kadar milletin emrinde olduklarını anlatan Kasapoğlu, şöyle devam etti:

"Bununla birlikte Türkiye'nin dört bir yanındaki yurtlarımıza hem deprem anından itibaren hem de sonraki süreçte transferler, bu sürecin yönetilmesinde önemli bir unsur oldu. Adıyaman'da yurtlarımızdaki depremden etkilenen kardeşlerimizle birlikte olacağız. Konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımızın yanında olacağız. Onlarla birlikte bu sürecin yaralarını sarma noktasındaki konuları paylaşacağız, hasbihal edeceğiz. Elbette olmazsa olmazımız gençlerimiz, Türkiye'nin umududur. Gençlerimizle yine hasbihal edeceğiz, onlarla kucaklaşacağız. Yaraları sarma, yeniden inşa süreci, bir anlamda yeni binaların yapılması, diğer anlamda rehabilitasyon, sosyal faaliyetler, bu anlamda sporun rolü bakanlık olarak çalışma alanlarımızın en önünde geliyor."

Kasapoğlu, sosyal ve sportif faaliyetlerle ilgili açılımları bulunduğuna dikkati çekerek, "Adıyaman ve tüm ilçelerini kapsayan yeni yatırımlarımız, bu anlamdaki yeni süreci planlama noktasındaki çalışmalarımızı da gözden geçireceğiz. Projelerimizi yenileme noktasında, yeni projeleri hem gençlik yatırımlarıyla, gençlik merkezlerinden, gençlik faaliyetlerimiz, spor tesislerinden tüm çalışmalara kadar geniş bir perspektifle ortaya koyacağız, değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

Toplantıya bölgede görevli Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı ve diğer yetkililer katıldı.

  Muhabir: Emre Ilıkan,Yılmaz Kazandıoğlu


AA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kayseri’de Tüm Karayolları Trafiğe Açık
Kayseri’de Tüm Karayolları Trafiğe Açık
Meteoroloji Açıkladı: Kayseri’de Yağmur Haftası
Meteoroloji Açıkladı: Kayseri’de Yağmur Haftası
Buğdaylı Köprüsü Trafiğe Kapatılacak: Alternatif Güzergah Uyarısı
Buğdaylı Köprüsü Trafiğe Kapatılacak: Alternatif Güzergah Uyarısı
İncesu OSB Demiryolu Projesinde Önemli İlerleme
İncesu OSB Demiryolu Projesinde Önemli İlerleme
Bağdat Caddesi’nde Kaza: İki Otomobil Çarpıştı
Bağdat Caddesi’nde Kaza: İki Otomobil Çarpıştı
Rusya, BMGK'deki ilk toplantısını "Ukrayna'dan Rusya'ya tahliye edilen çocuklar" hakkında yaptı
Rusya, BMGK'deki ilk toplantısını "Ukrayna'dan Rusya'ya tahliye edilen çocuklar" hakkında yaptı

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.