• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
15:42
Kayseri Devlet Tiyatrosunun Yanında Silahlı Çatışma
13:07
Gece Saatlerinde Bıçaklı Dehşet: 4 Kişi Hastanelik!
12:39
Suç Sadece Çocuğun Değil: Yeni Düzenleme Yolda!
12:25
Balıkesir'de Öldürülen Kayserili Akademisyenden Acı Veda
12:23
Sucukta Beklenmeyen İçerik: Kayseri’de İki Firma Listede!
12:14
Bir Dönemin Sesiydi… Rıza Tamer'den Acı Veda!
11:57
PFDK Kararını Açıkladı Kayserispor'a Ağır Fatura
10:35
Görevdeki Başkan Gözaltında: Uşak Eşme’de Büyük Soruşturma!
10:01
Kayseri’de Bugün Kimler Karanlıkta Kalacak?
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Bakan Kirişçi, 'Çatışmalarla ülkenin enerjisi boşaltılmaya çalışıldı'
GENEL
Yayınlanma: 07 Ekim 2022 - 18:23

Bakan Kirişçi, 'Çatışmalarla ülkenin enerjisi boşaltılmaya çalışıldı'

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’dan canlı yayınla katıldığı programla, Pınarbaşı ilçesinde Cemevi’nin temel atma töreni gerçekleşti.

GENEL
07 Ekim 2022 - 18:23
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Kirişçi, 'Çatışmalarla ülkenin enerjisi boşaltılmaya çalışıldı'
 Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’dan canlı yayınla katıldığı programla, Pınarbaşı ilçesinde Cemevi’nin temel atma töreni gerçekleşti.

Pınarbaşı Eskiyassıpınar Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine, Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Bakan Kirişçi, “Bu ülke bir zamanlar Alevi-Sünni, bir zamanlar Türk Kürt, bir zamanlar sağcı-solcu başlıkları altında adeta enerjisi boşaltılmaya çalışıldı. Ben bir 78 kuşağı olarak ifade ediyorum, o gençlik yıllarımız karşıt görüşlü insanlar arasındaki bu çatışmalara şahitlik etti. Bunları ülke olarak yaşadık. Hamdolsun bunlar artık geride kaldı. Kimseyi artık dilinden, dininden, ırkından, mezhebinden veya etnik kökeninden dolayı ötekileştiren değil, ülkeyi bir bütün olarak gören ve eşit yurttaşlık temelinde bir bakışa sahip olan bir yöne-time çok şükür kavuşmuş olduk. Ben bu vesileyle cemevleriyle cem olma ve bu ülkenin birliğine, dirliğine katkıda bulunma, bundan dolayı da ülkede huzur ve refah adına katkı sağlama noktasında emeği geçen herkesi, başta Cumhurbaşkanımızı ve burada aktif olarak çalışmaları takip eden sayın valimizi ve diğer emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

Vali Çiçek ise; “Sizlerin de çok iyi bildiği gibi, cem evleri kültüründe ibadet yapılacağı zaman önce varsa küs olanlar barıştırılır. Bunun nedeni şudur; birbiri-ne kırgın kalplerin olduğu yerlerde, yüce Mevla’yı yürekte hissetmekte mümkün olamaz. Birbirine gönül koyan kulların olduğu yerlerde inancın gülleri açamaz. Bu yaklaşım İslam’ın insani değerlerini tam manasıyla kavramış bireylere has bir anlayıştır. 
Bu duygularla Eskiyassıpınar Cem Evi’mizin hayırlı bir kapı olarak, içine imanlı kalplerin buyur edileceği bir ibadethane olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da telekonferans yöntemiyle bağlandığı etkinlikte cemevinin açılışı gerçekleştirildi.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kayseri'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı
Kayseri'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı
Emekliler İçin 10 Bin TL Destek Projesi
Emekliler İçin 10 Bin TL Destek Projesi
Kayseri'de Ulaşıma Güncelleme
Kayseri'de Ulaşıma Güncelleme
Kayseri Devlet Tiyatrosunun Yanında Silahlı Çatışma
Kayseri Devlet Tiyatrosunun Yanında Silahlı Çatışma
ACES Heyeti Kayseri’de İncelemelere Başladı
ACES Heyeti Kayseri’de İncelemelere Başladı
Pazarlığı Bakan bitirdi
Pazarlığı Bakan bitirdi

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.