• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
18:03
Rektör Prof. Dr. Altun, Koltuğunu Minik Emine Defne’ye Devretti
12:18
Tüketici Güveninde Sınırlı Artış: Endeks 85,5’e Yükseldi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Bakan Soylu'dan Altılı Masa'nın 'Erdoğan bir daha aday olamaz' açıklamasına yanıt
GÜNDEM
Yayınlanma: 28 Ocak 2023 - 00:20

Bakan Soylu'dan Altılı Masa'nın 'Erdoğan bir daha aday olamaz' açıklamasına yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün on birinci toplantısını gerçekleştiren Altılı Masa'nın yayınladığı metindeki "Erdoğan'ın adaylığı bir kez daha mümkün değildir" çıkışına yanıt verdi. Soylu, "Günün sonunda ataları nasıl mağlup olmuşsa, bebeleri de aynı şekilde mağlup olacaktır" dedi.

GÜNDEM
28 Ocak 2023 - 00:20
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Soylu'dan Altılı Masa'nın 'Erdoğan bir daha aday olamaz' açıklamasına yanıt
 

İYİ Parti lideri Akşener'in ev sahipliğinde İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelen Altılı Masa liderlerinin on birinci toplantısının sona ermesinin ardından yapılan açıklamada "Erdoğan'ın adaylığı bir kez daha mümkün değildir" çıkışına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yanıt geldi.

Soylu, İzmir'de "İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a" programında yaptığı konuşmada, "Dün Altılı Masa ne dedi? 'Tayyip Erdoğan bir daha aday olamaz' dedi. Bunlarla onlar arasında fark var mı? Kaç yıl geçti. Ataları ne diyorsa, bebeleri de aynı şeyi söylüyor. Günün sonunda ataları nasıl mağlup olmuşsa, bebeleri de aynı şekilde mağlup olacaktır" dedi.

Soylu, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının elde ettiği zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni işgal edemeyenlerin, Türkiye'nin kalkınma mücadelesini engellemeye çalıştığını söyledi.

Soylu, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin o günden itibaren ortaya koyduğu bütün yükselme hamleleri engellenmeye çalışıldı. Kendi adamlarını Türkiye'ye sarkıtmaya çalıştılar. Kendi sözlerini hakim kılmaya çalıştılar. Kendi psikolojilerini egemen kılmaya çalıştılar ve Türkiye'yi hareket edemeyecek, belli ekonomik kabiliyetleri olarak onun üzerine çıkamayacak bir ülke haline getirmeye çalıştılar. Bunu geçmişte de yapıyorlardı. Karlofça Anlaşması 1699'dur. Biz o tarihten itibaren düşüşe başladık. Dönem dönem düşüşü durdurduk, dönem dönem hafif kafamızı yukarı çıkardık ama Batı, Avrupa, gerek sanayi devrimiyle gerek attığı tüm adımlarla yani rönesans, reform, bütün bunlarla birlikte hem sanayinin hem edebiyatın hem sanatın hem üniversitenin öyle bir merkezi oldu ki egemenlik Doğu'dan Batı'ya geçti.

"GÜNÜN SONUNDA ATALARI NASIL MAĞLUP OLMUŞSA, BEBELERİ DE AYNI ŞEKİLDE MAĞLUP OLACAKTIR"

Tayyip Erdoğan için ne dediler? 'Muhtar bile olamaz.' Tarih hiç değişiyor mu? Değişmiyor. 'Erdoğan'ın sonu.' diyor, 'Siyasi hayatı bitti.' Tayyip'in bitişi. Ne zaman biliyor musunuz? 28 Şubat sürecinde kendisine siyasi yasak konulduğunda. Ne için? Bir şiir okumuş. Dün altılı masa ne dedi? 'Tayyip Erdoğan bir daha aday olamaz.' dedi. Bunlarla onlar arasında fark var mı? Kaç yıl geçti. Ataları ne diyorsa, bebeleri de aynı şeyi söylüyor. Günün sonunda ataları nasıl mağlup olmuşsa, bebeleri de aynı şekilde mağlup olacaktır.

"SİZ TAYYİP ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANI OLDUĞU DÖNEMDE YETİŞEN GENÇLERSİNİZ"

Organize sanayi sitelerimiz dolmaya devam ediyor. Sadece Diyarbakır'da 3 tane sanayi sitemizde 450 yatırımcı sırada bekliyor. Türkiye'nin neresine yaparsan yap, insanlar koşarak üretim merkezlerine gidiyor. İlk kez bu fırsatı yakaladık. 300 yıldır bu fırsatı bekliyorduk. Bunu Tayyip Erdoğan, sabırla, 21. asrın başından itibaren büyük bir anlayışla gerçekleştirdi. Hiçbir Avrupalı, Batılı, Türkiye'ye 'Gıda krizini çöz.' diye gelmezdi. Çözemediler, Batıyla makası kapatıyoruz. Makas kapandıkça onların Türkiye içerisindeki adamları çıldırıyorlar.

Diyorlar ki 'Bunlar cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapıyorlar.' Orduya, askerimize, silahlı kuvvetlerimize hakaret ediyorlar. Çıldırıyorlar, 'İHA ve SİHA'ları üretmeyin.' diyorlar. Çünkü dünyadaki birçok ülke İHA ve SİHA'ları almak için Türkiye'ye geliyor. İki şey yapmamız lazım. Birisi çok çalışmak, bizden öncekilerden ve bizden sonrakilerden çok çalışacağız. Örnek gösterilen bir çalışmayı ortaya koyacağız. Bizden öncekilerden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olacağız. Siz Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğu dönemde yetişen gençlersiniz. Tayyip Erdoğan'ın önünde dünya duramıyor. Sizin önünüzde hiç duramayacaktır."

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Rektör Prof. Dr. Altun, Koltuğunu Minik Emine Defne’ye Devretti
Rektör Prof. Dr. Altun, Koltuğunu Minik Emine Defne’ye Devretti
Mobilya İhracatı İçin Rus ve Türkmen Heyetle B2B
Mobilya İhracatı İçin Rus ve Türkmen Heyetle B2B
Kayseri OSB Başkanı Yalçın’dan 23 Nisan Mesajı
Kayseri OSB Başkanı Yalçın’dan 23 Nisan Mesajı
KGC Başkanı Kösedağ: Kayseri’nin Başarısı Gurur Verdi
KGC Başkanı Kösedağ: Kayseri’nin Başarısı Gurur Verdi
10 yaşındaki Ali hayatını kaybetti
10 yaşındaki Ali hayatını kaybetti
Kayseri'de düzenlenecek tekvando şampiyonasına 20 ilden 800 sporcu katılacak
Kayseri'de düzenlenecek tekvando şampiyonasına 20 ilden 800 sporcu katılacak

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.