• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
10:01
Kayseri’de Bugün Kimler Karanlıkta Kalacak?
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Başkan Arıkan, " Bu millet terörü de sizi de bu memleketten temizler  " 
GENEL
Yayınlanma: 23 Ekim 2024 - 11:03

Başkan Arıkan, " Bu millet terörü de sizi de bu memleketten temizler  " 

Saadet- Gelecek Partisi TBMM ortak grup toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan, " Terör belası çözülecekse, samimi iseniz, elinizi taşın altına koyacaksanız, biz gövdemizi dağların altına koymaya hazırız"

GENEL
23 Ekim 2024 - 11:03
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Arıkan,
Saadet- Gelecek Partisi TBMM ortak grup toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan, " Terör belası çözülecekse, samimi iseniz, elinizi taşın altına koyacaksanız, biz gövdemizi dağların altına koymaya hazırız. Yok eğer küçük hesaplar peşinde, milleti oyalıyorsanız  bu millet terörü de sizi de bu memleketten temizler " dedi. 

Türkiye Cumhuriyetini yönetmek için ciddi sorumlulukların olduğunu belirten Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, " Dünden beri bir dönüm noktası tartışması sürüp gidiyor. Türkiye nevzuhur bir ülke değildir. Türkiye genç bir Cumhuriyettir fakat bin yıllık bir devlet geleneğinin üzerinde oturmaktadır. Terör sorunu nedeniyle onyıllardır çok şeyler kaybettik. Zamanımızı, kardeşliğimizi, evlatlarımızı, huzur ve güvenliğimizi kaybettik. Geleceğe ilişkin umutlarımızı kaybettik. Dolayısıyla Türkiye’yi yönetmek, Türkiye üzerine konuşmak ciddi bir sorumluluk ister. Bu ülke ağzınıza her geleni söyleyebileceğiniz bir kabile devleti değildir. Bu topraklar el yükselterek üzerinde kumar oynacağınız bir masa da değildir. Bu hatırlatmadan sonra şu uyarıyı yapmak isterim böyle bir Türkiye’nin kadim meseleleri günlük hesaplara kurban edilemez. Politika ve stratejisi küçük siyasi hesaplarla dizayn edilemez. İç politikaya dair matematik hesaplarla ülkemizin yaralarını kaşımaya, toplumun sinir uçlarıyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur" diye konuştu.  

'Hayra motor, şerre fren olmaya devam edeceğiz' 

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının her türlü menfaati doğrultusunda yanlarında olduklarını ifade eden Arıkan, "Şunu açıkça ve gönül rahatlığıyla buradan beyan ediyorum. Biz Türkiye’nin meselerini çözmek gibi derdi olan herkesle oturur konuşuruz. Biz her problemi, muhatabıyla meşru ve hukuki bir çerçevede müzakere ederiz. Dolayısıyla, hali hazırda toplumsal, siyasal ve hukuki karşılığı bulunan aktörler varken yeni muhataplar aramak iyi niyetli bir çaba değildir. Küçük hesapların bir yansımasıdır. Bu arayış, yeni cepheler açma arayışı, yeni kutuplaşma ve gerilimlerin temelini atmaktır. Öncelikle bu kimin planı? Cumhur ittifakının mı? ABD-İsrail ikilisinin mi planı? Dünkü davet Irak, Suriye, İran ve Türkiye'nin yaşayacağı yeni sıkıntıların bir fragmanı mı? Çok açık ifade edeceğim: Biz, ülkeyi değil kendi çıkarlarını merkeze alan her türlü hamlenin karşısındayız. Milletimizin menfaatine olan her türlü çabanın yanında olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 'Hayra motor, şerre fren olmaya' devam edeceğiz. Kısacası terör belası çözülecekse, samimi iseniz, elinizi taşın altına koyacaksanız. Siz bunu yaptığınızda biz gövdemizi dağların altına koymaya hazırız. Yok eğer küçük hesaplar peşinde, milleti oyalıyorsanız göreceksiniz bu millet Terörü de sizi de bu memleketten temizler. Sayın Numan Kurtulmuş'u ülke gündemini meşgul eden bu hadise ile ilgili olarak Mecliste kapalı oturum düzenlemeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

# saadet gelecek partisi# saadet ve gelecek partisi kaç milletvekili var# saadet deva ve gelecek partisi kaç milletvekili çıkardı# deva saadet ve gelecek partisi milletvekilleri
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kayseri’de Bugün Kimler Karanlıkta Kalacak?
Kayseri’de Bugün Kimler Karanlıkta Kalacak?
Kayseri'de Bugün vefat Edenler
Kayseri'de Bugün vefat Edenler
Kayseri Namaz Vakitleri
Kayseri Namaz Vakitleri
Kayseri'de Cuma Pazarları Belli Oldu
Kayseri'de Cuma Pazarları Belli Oldu
Kayseri'de Nöbetçi Eczaneler
Kayseri'de Nöbetçi Eczaneler
PTT 184 yaşında
PTT 184 yaşında

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.