• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
17:39
Yataş’tan Stratejik Karar
17:04
Kayseri Turizm Ödülleri 2026 İçin Geri Sayım: Başvurular Başladı!
16:07
KOBİ’lere Finansman Desteği: TOBB Nefes Kredisi Başlıyor!
14:55
ALES Sonuçları Açıklandı!
13:07
Kayserispor'a Transfer Yasağı Geldi
10:40
Kirada Haziran Ayı Tavan Zam Oranı Belli Oldu!
10:16
Enflasyonda Mayıs Tablosu: TÜİK %32,61 Dedi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Başkan Büyükkılıç, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
GENEL
Yayınlanma: 06 Nisan 2024 - 13:06

Başkan Büyükkılıç, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla emniyet mensupları, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

GENEL
06 Nisan 2024 - 13:06
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Büyükkılıç, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla emniyet mensupları, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Programda, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü kutlandı.   Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla, Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, emniyet mensupları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.  

Salondaki masaları tek tek ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, emniyet mensupları, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile sohbet edip, istek ve taleplerinin olup olmadığını sorarak, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu. Kuran-ı Kerim tilavetiyle iftar yemeğinin ardından dualar edildi.  

Başkan Büyükkılıç, şehit ve gazi yakınlarının sofralarına misafir olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Ramazanınızı tebrik ediyorum. Sonuna yaklaştık. Kadir Gecenizi de tebrik ediyorum. Ramazan bayramına erişmeye temenni ederken, her birinize ayrı ayrı ii ki varsınız diyor ve sizlere minnet duyuyorum. Şehitlerimize rahmet diliyor, inşallah bizler içinde şefaatçi olurlar. Hayırlı akşamlar diliyor, daha nice ramazanlara hep beraber diye dua ediyoruz” şeklinde konuştu.   Vali Gökmen Çiçek ise, “ Sizin hakkınız bizim üzerimizde her türlü hakkın üzerinde geliyor. Siz hakkınızı helal etmezseniz yaşamak bize haram olur. Çünkü sizin evlatlarınız bizim huzur ve güvenliğimiz için  canlarını feda ettiler. Haklarınızı helal edin diyorum, hayırlı ramazanlar, hayırlı bayramlar” dedi.   Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz da “Kadir gecemiz mübarek olsun. Bizleri böyle kutlu ve mübarek bir gecede bir araya getiren kıymetli emniyet müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Aziz şehitlerimize bu gecede rahmet diliyorum” diye konuştu.  

BÜYÜKKILIÇ, TERAVİH NAMAZININ ARDINDAN VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ  

Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç her akşam farklı bir camide teravih namazı kılarak, Kayserililerle kucaklaşmaya, sohbet edip talep ve önerilerini bizzat dinlemeye devam ediyor.   Başkan Büyükkılıç,  AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte daha sonra Kadir gecesinin feyzini ve bereketini yaşamak ve Ramazan-ı Şerif’in tacı olan teravih namazını eda etmek için bu kez de Hisarcık Meydan Camii’nde vatandaşlar bir araya geldi.  Namaz sonrası vatandaşlarla buluşan ve sohbet eden Başkan Büyükkılıç, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’te bizleri bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne eriştiren Rabbimize şükürler olsun. Kadir gecesinin feyzini ve bereketini yaşamak ve Ramazan-ı Şerif’in tacı olan teravih namazımızı eda etmek için Hisarcık Meydan Camii’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik” dedi.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Yataş’tan Stratejik Karar
Yataş’tan Stratejik Karar
Kayseri Turizm Ödülleri 2026 İçin Geri Sayım: Başvurular Başladı!
Kayseri Turizm Ödülleri 2026 İçin Geri Sayım: Başvurular Başladı!
Türkistan Davasının Dostu Kral Faysal Yeniden Gündemde
Türkistan Davasının Dostu Kral Faysal Yeniden Gündemde
KOBİ’lere Finansman Desteği: TOBB Nefes Kredisi Başlıyor!
KOBİ’lere Finansman Desteği: TOBB Nefes Kredisi Başlıyor!
Bedelli Askerlikte Kritik Tarih: Ödemeler İçin Son Çağrı!
Bedelli Askerlikte Kritik Tarih: Ödemeler İçin Son Çağrı!
Malkara'da Nergiz Karaağaçlı Öztürk mazbatasını aldı
Malkara'da Nergiz Karaağaçlı Öztürk mazbatasını aldı

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.