• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
12:31
Kayserispor'dan Makarov Açıklaması Geldi: ''Geçerliliği Yok!''
10:55
Kayserispor'da Kayıp Ödemeler Tartışması Büyüyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Başkan İlmek: "Göksun'a görevlendirildik, elimizden geleni yapacağız"
GENEL
Yayınlanma: 22 Şubat 2023 - 19:56

Başkan İlmek: "Göksun'a görevlendirildik, elimizden geleni yapacağız"

Depremin ardından Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinin ihya edilmesi amacıyla görevlendirilen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “Yaklaşık 30 araçla 3 belediyemiz Göksun ilçemize geldik. Saha inceleme fırsatımız oldu, büyük bir yıkım var. Özellikle de Göksun’un köy bölgelerinde. İnşallah en kısa zamanda yaraları saracağız. Devlet, millet el ele bu yükün altından kalkacağız” dedi.

GENEL
22 Şubat 2023 - 19:56
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan İlmek: “Göksun’a görevlendirildik, elimizden geleni yapacağız”

6 Şubat'ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen deprem 11 ilde yıkıma sebep oldu. Kayseri’den de bölgelere destekler gitti. İncesu Belediyesi, Hacılar Belediyesi ve Develi Belediyesi de afet bölgesi olan Göksun ilçesine görevlendirildi.
İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Elbistan’da koordinatör vali olarak görevlendirilen Gökmen Çiçek’i ve afet bölgesini ziyarete geldiklerini ifade ederek, “6 Şubat’ta karanlık bir güne uyandık. Akabinde 2’nci bir depremle sarsıldık ve büyük bir yıkım gerçekleşti. Bu yıkımın ardından yerel yönetimler olarak bizlere görev düştü. Göksun’un imar ve ihyasına yardımcı olmak adına Hacılar, Develi ve İncesu Belediyesi’ni görevlendirdiler. Yaklaşık 30 araçla 3 belediyemiz Göksun ilçemize geldik. Saha inceleme fırsatımız oldu. Büyük bir yıkım var. Özellikle de Göksun’un köy bölgelerinde… İnşallah en kısa zamanda yaraları saracağız. Devlet, millet el ele bu yükün altından kalkacağız. İncesu Kaymakamlığımız ve valimiz Elbistan’da görevli, biz de buraya geldik. Elbistan inanılmaz bir durumda ve ben gözlerime inanamadım. Çok büyük mağduriyetler var. Devletimiz ve milletimiz büyük, Allah zeval vermesin. Her yerde yardım kuruluşları, mutfaklar, yardım araçları dağıtılmayı bekliyor. Dağıtılanlar da var. AFAD ilgileniyor ve büyük bir çalışma var. En kısa zamanda devlet yaraları saracak. Bu acının yaralarını birlikte saracağız. Buradaki vatandaşların normale dönebilmesi adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kayseri Namaz Vakitleri
Kayseri Namaz Vakitleri
Kayseri'de Cumartesi Günü Kurulan Semt Pazarları
Kayseri'de Cumartesi Günü Kurulan Semt Pazarları
Kayseri'de Nöbetçi Eczaneler
Kayseri'de Nöbetçi Eczaneler
Kayseri'de Bugün Vefat Edenler
Kayseri'de Bugün Vefat Edenler
Kayseri Hava Durumu
Kayseri Hava Durumu
Elbistan’daki çadır kentte yaralar sarılıyor
Elbistan’daki çadır kentte yaralar sarılıyor

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.