Dünyaca ünlü “La Casa de Papel” dizisindeki “Berlin” karakteriyle tanınan İspanyol oyuncu “Pedro Alonso O'choro”, diş sağlığı için İstanbul’da bir Türk doktoru tercih etti. 53 yaşındaki ünlü oyuncu, Ağız, Diş ve Çene Cerrahı Doç. Dr. Türker Yücesoy’a giderek dişlerini kontrol ettirdi ve diş tedavilerini yaptırdı.
Son dönemde bir proje için İstanbul’da bulunan O'choro, boş vakitlerinde Türk arkadaşlarıyla birlikte İstanbul sokaklarında görüntülenirken, son olarak Dr. Yücesoy’un muayenehanesinden paylaştığı bir fotoğrafla dikkat çekti. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı, sosyal medyada “Pedro Alonso O'choro kendini Türk doktora emanet etti” yorumlarıyla büyük ilgi gördü.
Her fırsatta Türkiye'ye gelmeyi seven O'choro'nun bu tercihi, Türk doktorlarının uluslararası alandaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.
GENEL
Yayınlanma: 07 Ekim 2024 - 09:36
Güncelleme: 07 Ekim 2024 - 10:35
Berlin Pedro Alonso Türk Diş Hekimine Güvendi
Her fırsatta Türkiye'ye gelmeyi seven O'choro'nun bu tercihi, Türk doktorlarının uluslararası alandaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.
GENEL
07 Ekim 2024 - 09:36
Güncelleme: 07 Ekim 2024 - 10:35
# la casa de papel# la casa de papel oyuncuları# la casa de papel izle# la casa de papel berlin# la casa de papel kore





