• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
12:38
Talas'ta Tarihin İzlerini Taşıyan Yapı: Yaman Dede Camii
12:07
Ünlü iş insanı otelin 28. katından düşerek öldü! Son mesajı olay oldu
10:32
Özgür Özel yeni partiyi bugün resmen kuruyor
10:23
Bu Hata Altını Hurdaya Çeviriyor!
10:15
ABD'den 60 Ülkeye Yeni Gümrük Vergisi!
10:06
Zincir Marketlerde Satılan Peynir Toplatıldı! Bakanlıktan İmha Kararı
09:58
Motorine Dev Zam Geliyor! Litre Fiyatı 80 TL Sınırına Dayandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Buradan TFF'ye sesleniyorum, aldığınız kararı bir kez daha gözden geçirin
SPOR
Yayınlanma: 10 Mart 2023 - 17:42
Güncelleme: 10 Mart 2023 - 17:42

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Buradan TFF'ye sesleniyorum, aldığınız kararı bir kez daha gözden geçirin

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Onur Bulut transferiyle ilgili haklı olduğunu düşünen Kayserisporlu yöneticilerin gidecekleri makamın belli olduğunu söyledi.

SPOR
10 Mart 2023 - 17:42
Güncelleme: 10 Mart 2023 - 17:42
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Buradan TFF'ye sesleniyorum, aldığınız kararı bir kez daha gözden geçirin
Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında "Bırakmam Seni Türkiyem" kampanyasını duyuran Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.  

Kayserispor'dan transfer edilen Onur Bulut'un kendileri için normal ve etik bir transfer olduğunu vurgulayan Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

"Kayserisporlu yöneticiler eğer haklı olduklarını düşünüyorlarsa gidecekleri makamlar bellidir. Gereksiz yere gevezelik edilmesini doğru bulmuyorum. Kendilerine çekidüzen versinler, burası Beşiktaş. Bir futbolcu size gider ayak 1 milyon avro kazandırıyorsa ve bunu yapmak için bir kağıt parçasına imza atıyorsa, ona saygı duymanız gerekir. Bir şekilde ona, bir odada kumpas kurmak yakışık değildir. Yöneticilik ve başkanlık, babalık ve abilik yapmanızı gerektirir. Emekçi bir çocuğun hakkına tecavüz etmek ahlaki değildir. Önce abi ve baba olmayı becereceksiniz, sonra yönetici olmayı becereceksiniz. Ben sessiz kalmıştım şu ana kadar ama orada bir durun bakalım. Hukuk orada, gidin çözün. Haklı olan çok konuşmaz, gereğini yapar."

"TFF maçları 1 ay erteleyebiliyorsa, 2 takım hakkındaki kararı da daha sonra alabilirdi" Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), depremin ardından Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında aldığı kararı da değerlendiren Ahmet Nur Çebi, gündeme gelen "play-off" konusuyla ilgili Beşiktaş olarak herhangi bir talepleri olmadığının altını çizdi.

Ahmet Nur Çebi, Hatayspor ve Gaziantep FK'nin geçmişteki maçlarının geçersiz sayılması hakkındaki ifadeleriyle ilgili de şunları söyledi.

"Ben bununla ilgili bir açıklama yapmadım ama soru sorulunca cevap verdim. O gün verdiğimiz cevapta haklılığımız ortaya çıktı ve bugün herkes desteklemeye başladı. Bunun zamanlaması yanlışsa, bana sorulan sorunun zamanlaması yanlıştı. Ama aynı akşam TFF yönetimi toplandı ve karar aldı. TFF maçları 1 ay erteleyebiliyorsa, 2 takım hakkındaki kararı da daha sonra alabilirdi ama durumu oldubittiye getirdi. TFF bu konuyu bekletmeyi becerememiştir. O gün sosyal medyadaki infialin arkasında bu işten menfaat sağlayan rakiplerimiz vardı. Onların başlattığı bu kampanyaya, Beşiktaş'taki muhalifleri de mevcut başkana saldırı için destekledi. Ne olursa olsun ben buradayım. Beşiktaş'a zarar veriyorsunuz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken süreçte başkana saldırıya izin vermeyin. 8 ay evvel seçim varken buraya gelmeyenler, 3-4 aydır tribünlerde şoförleriyle taraftarları bir şekilde kandırarak, Beşiktaş'a zarar vermek için hareket ediyor. Beni yıpratmak adına Beşiktaş'ı yıpratıyorsanız, siz Beşiktaşlı değilsiniz. Bana muhalefet edebilirsiniz ama Beşiktaş'a edemezsiniz."

"Aldığınız kararı bir kez daha gözden geçirin" Hatayspor ve Gaziantep FK'nin lige devam etmemesi kararında yaptığı açıklamanın adaletle ilgili olduğunun altını çizen Ahmet Nur Çebi, federasyona seslenerek, "Aldığınız kararı bir kez daha gözden geçirin. Her türlü karar, alınan karardan daha adaletlidir. O gün bize saldıranların birçoğu tutumlarını, gerçeği görerek değiştirmişlerdir. Federasyona da çağrıda bulunuyorum. Kulüpler Birliğinde, TFF'de tartışalım, gerekirse oylayalım. Play-off konusunu da tartışalım, ligden çekilen takımların durumunu da tartışalım. Birilerinin menfaati için bir gecede karar alamazsınız. Bu karar alınması hiç doğru değildi. Yaptıkları açıklama da beni kamuoyunda zor durumda bırakan bir açıklamadır." şeklinde konuştu.

Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen isimlerin nokta atışı olduğunu belirten Çebi, bu futbolcuların Ankaragücü karşısında faydalı olacaklarını kanıtladıklarını söyledi.

Hakemler konusundaki soruyu yanıtlayarak bu konudaki görüşlerinde herhangi bir değişiklik olmadığını da hatırlatan siyah-beyazlı kulübün başkanı, şöyle devam etti:

"Hakemlerle ilgili görüşlerimde hiçbir değişiklik yok. Hakemler yenilenmeli, eskilerin yerine genç arkadaşlar gelmeli. Bununla ilgili aksiyon alındı ama gerisi gelmedi. Eski hakemlerin kötü olduğu anlamına gelmeyen bir açıklama bu. Ben kötü bir yorum yapmıyorum. Bunların yerine yenileri gelsin, yeni bir hakem dünyası oluşturalım talebinde bulunmuştum ve bu talep hala devam ediyor. Lütfen genç hakemlerimize yol verelim. Onların işin içinde olduğu bir düzen getirelim. Eskilerin olduğu düzene karşıyım. Eski hakemlerin yıpranmışlıkları var. Bunlar Türk futboluna negatif yansıyor."

"Beşiktaş başkanlığından daha büyük bir onur göremiyorum" Galatasaray Kulübünün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Emlak Konut'a ait arazileri satın aldığının hatırlatılması üzerine Beşiktaş Kulübü olarak kendilerinin de projeleri olduğunu ifade eden Ahmet Nur Çebi, imzaların atılmasının ardından konuyu kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.

Bu yıl yapılacak TFF başkanlığına aday olacağı iddialarıyla ilgili de konuşan Çebi, "Beşiktaş başkanlığından daha büyük bir onur göremiyorum. Buradayım ve göreve devam edeceğim. Rakiplerimizin ekmeğine yağ sürmeyi bırakalım. Bir şey söylemek isteyen varsa, bugünden itibaren her cuma günü saat 15.00-17.00 arasını kendilerine ayırıyorum. Beşiktaş başkanına yalanla, iftirayla muhalefet yapılmaz. Bir şey söylemek isteyen varsa, gelip burada benimle görüşme yapabilirler." dedi.

Beşiktaş Başkanı Çebi, son olarak Trabzonspor'daki görevinden istifa eden Abdullah Avcı'yla ilgili soruyu yanıtlayarak şunları söyledi:

"Kimin ne yaptığını bilmiyorum. Zamanla bunu göreceğiz. Başka bir camiayla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Abdullah Avcı'nın bizimle ilgili konusunda ben açıklamamı yaptım."

  Muhabir: Bozhan Memiş


AA
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
 Yaz Hareketliliği Kayseri Esnafını Memnun Etti mi?
Yaz Hareketliliği Kayseri Esnafını Memnun Etti mi?
Erciyes 38 FK Yarın Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor
Erciyes 38 FK Yarın Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor
Elden Para Alan Ev Sahiplerine Kritik Uyarı: Milyonluk Ceza Kapıda
Elden Para Alan Ev Sahiplerine Kritik Uyarı: Milyonluk Ceza Kapıda
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma Çıkışı Konuştu: Provokasyonlar Boşa Çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma Çıkışı Konuştu: Provokasyonlar Boşa...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO Zirvesi Sonrası Teşekkür Telefonları Aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO Zirvesi Sonrası Teşekkür Telefonları...
Seçimlerin yenilenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçimlerin yenilenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.