Kayseri’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102’nci yılı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda coşku ve gurur bir aradaydı.
Resepsiyonda konuşan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, gençlerin Cumhuriyet’e olan ilgisinin gurur verici olduğunu belirtti.
Kabakcı konuşmasında, “Cumhuriyetimizin 102’nci yılında Kayseri'mizde dolu dolu programlar gerçekleşiyor. Bizler de Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak hafta boyunca birçok organizasyona imza attık. Bugün dahi birçok gencimiz Cumhuriyetimizin yıldönümü münasebetiyle farklı branşlarda etkinlikler düzenledi. Bu anlamlı günü gençlerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Kabakcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizler gençliği temsil ediyoruz. Gençliğin bu konudaki ilgisi, duyarlılığı son derece güzel. İnşallah bu şekilde devam eder ve bu mutluluğumuz payidar kalır.”
Kayseri’de gün boyu süren kutlamalarda, gençlerin Cumhuriyet coşkusu renkli görüntülere sahne oldu.





