• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
14:02
Hicri Yeni Yıl Yarın Başlıyor 1448
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. YEREL HABERLER
  3. Büyükkılıç, Kartal Kavşağı İçin İmzayı Attı
YEREL HABERLER
Yayınlanma: 17 Mart 2026 - 12:45

Büyükkılıç, Kartal Kavşağı İçin İmzayı Attı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kartal Katlı Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi sözleşmesini imzaladı, bayram sonrası çalışmaların başlayacağını açıkladı.

YEREL HABERLER
17 Mart 2026 - 12:45
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Büyükkılıç, Kartal Kavşağı İçin İmzayı Attı

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kartal Katlı Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi için sözleşmeyi imzalayarak projenin hedeflerini açıkladı. Başkan Büyükkılıç, “Besmeleyi çekip, imzayı atıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek sürecin Ramazan Bayramı sonrası başlayacağını ve yılsonunda tamamlanarak yolun trafiğe açılacağını belirtti.

Başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Büyükkılıç’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Sekmen, Fen İşleri Daire Başkanı Sedat Erdoğan ve Yafa Mühendislik Müşavirlik ve İnşaat Yetkilisi Kayserşah Erdem katıldı.

Büyükkılıç, projeyle ilgili olarak, “Kartal Kavşağımızda 8 ay önce deplase çalışmaları ve alternatif yollarla süreci başlatmıştık. Ekipmanlar geldi, çalışmalar başladı. Bayramdan sonra trafiğe kapatılacak ve yılsonunda projemiz tamamlanacak” dedi. Başkan, küçük çaplı çevre düzenlemelerinin yılsonuna kadar sürebileceğini ifade etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlara da selamlarını ileten Başkan Büyükkılıç, “Hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, ülkemiz etrafındaki kan ve gözyaşının da dinmesini Mevla’mızdan niyaz ediyoruz” dedi. Ayrıca projede emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ekiplerine teşekkür etti.

Yafa Mühendislik Yetkilisi Kayserşah Erdem ise, projenin Büyükşehir Belediyesi için öneminin farkında olduklarını belirterek, “Süratle fore kazıkları girip, 3 ay içerisinde gerekli imalatları tamamlayacağız. Kayseri Büyükşehir Belediyemiz için çok önem arz eden bu projeyi bitireceğiz, inşallah” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Büyükkılıç ve firma yetkilisi Erdem tarafından sözleşme imzalandı. Kartal Katlı Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nin tamamlandığında, Kayseri trafiğine önemli bir rahatlama sağlaması bekleniyor.

Musa Yusuf Işık
# Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç# Kartal Kavşağı# sözleşme
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Bilal Beyazit Samsunspor'a Transfer Olacak Mı?
Bilal Beyazit Samsunspor'a Transfer Olacak Mı?
35 Yaşındaki Oyuncu Ece İrtem Yaşamını Yitirdi
35 Yaşındaki Oyuncu Ece İrtem Yaşamını Yitirdi
Gram Altında 11 Bin TL İhtimali! İşte O Senaryo
Gram Altında 11 Bin TL İhtimali! İşte O Senaryo
Sinema Salonları Yeniden Hareketlendi: Zirvede Backrooms Var
Sinema Salonları Yeniden Hareketlendi: Zirvede Backrooms Var
Hürmüz Boğazı Planı Değişti: Yeni Düzenleme Dikkat Çekti
Hürmüz Boğazı Planı Değişti: Yeni Düzenleme Dikkat Çekti
İran Körfezde Dengeleri Değiştirecek!
İran Körfezde Dengeleri Değiştirecek!

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.