• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
17:20
Chp’de İlk İstifa! Murat Bakan Yeni Parti Yolunda
09:58
Özgür Özel'den Gündem Olan "Sıra Size de Gelecek mi?" Yanıtı
09:31
2026 YKS Sonuçları Açıklandı! İşte Üniversite Tercih Tarihleri ve Birinciler
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Büyükkılıç: "KASKİ, 4 yılda yaklaşık 2 milyar TL yatırım yaptı"
GENEL
Yayınlanma: 01 Nisan 2023 - 15:11

Büyükkılıç: "KASKİ, 4 yılda yaklaşık 2 milyar TL yatırım yaptı"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün altyapı hizmetleri kapsamında 2019 yılından bugüne kadar kent genelinde 1 milyar 985 milyon 147 bin TL değerinde yatırım yaptığını kaydetti.

GENEL
01 Nisan 2023 - 15:11
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Büyükkılıç:
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün altyapı hizmetleri kapsamında 2019 yılından bugüne kadar kent genelinde 1 milyar 985 milyon 147 bin TL değerinde yatırım yaptığını kaydetti. Başkan Büyükkılıç, gelecek dönemlerde de çözüm odaklı birçok projenin devam edeceğini belirtti. Nitelikli kadrosu, son teknoloji cihaz ve araçları ile Kayseri’de içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma faaliyetlerini gerçekleştiren kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kentte içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerinin kesintiye uğramadan sürmesi için faaliyetlerini aralıksız şekilde sürdürüyor.

YATIRIM HARCAMALARI SÜREKLİ ARTTI

Kayseri’deki içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma hizmetlerini gerçekleştiren KASKİ, altyapı yatırım harcamalarını sürekli arttırarak hizmet kalitesini ve kapsamını genişletti. Bu kapsamda 2019 yılından bugüne kadar Kayseri genelinde 1 milyar 985 milyon 147 bin TL altyapı yatırımı gerçekleştirildi.KASKİ tarafından belirtilen dilimde 1 milyon 956 bin 116 metre içme suyu, 604 bin 794 metre atıksu ve yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirildi. Ayrıca 19 adet İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ile üretim kapasitesi 5 megavat olan Güneş Enerji Santrali (GES) kuruldu.

SORUNSUZ ALTYAPIYA İLİŞKİN TÜM ÇALIŞMALAR YAPILDI

Son 4 yılda KASKİ, ‘yeni içme suyu, atıksu ve yağmursuyu şebeke hattı imalatı, İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri, Güneş Enerji Santrali, depo yapımı ve depo tamir tadilatı, kuyu binaları yapımı, içme suyu sondaj kuyuları açılması, bakım onarım faaliyetleri’ konularını içeren her türlü altyapı çalışmasını etkin bir şekilde gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

“HEYECANIMIZI HİÇBİR ZAMAN KAYBETMEDİK”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin daha da sağlam altyapıya kavuşması için merkez ve ilçelerde yatırımların artarak devam ettiğini belirterek, önemli yatırımlarla Kayseri’nin geleceğini inşa ettiklerini kaydetti.Sorunsuz altyapı hedefiyle çalışmaların ilk gün ki heyecan ve azim ile sürdürüldüğünü, bu kapsamda 2019 yılından bu güne kadar 1 milyar 985 milyon 147 bin TL değerinde yatırım yapıldığını belirten Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hizmet kapasitemizin arttırılması için uğraş verdik. İnsan odaklı, ihtiyaca uygun bir yöntem izledik. KASKİ’miz aracılığı ile yürüttüğümüz çalışmalar belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmamızda önemli rol oluşturdu. Hızla büyüyen ve gelişen kentimizi, geleceğe hazırlamak ve kentimizin sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda, artan ihtiyaçların yanı sıra, özellikle son yıllardaki çevresel faktörler, küresel ısınma, doğal su kaynaklarında azalma gibi olumsuz koşullar nedeniyle, su ve atık su yönetiminin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Mevcut kaynakları korumak, etkili, ekonomik ve verimli kullanmak için gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz proje ve faaliyetlerde suyun her bir damlasını hesaplıyoruz. İşte bu bilinçle KASKİ’miz, kentimizin tamamında altyapı kavramına giren tüm hizmetleri eksiksiz şekilde yerine getirebilmek için 7/24 esasına göre çalışma yürütüyor. Çok şükür önemli yatırımlara imza attık. Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi de Kayseri İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’mizin hemen yanı başına kurduğumuz Güneş Enerji Santrali. Bu anlamda emeği geçenleri kutluyorum. Altyapı kavramına giren tüm hizmetleri eksiksiz şekilde vatandaşlarımıza ulaştırma noktasında her zaman olduğu gibi elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Yapılan yatırımların kentimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Kentimiz genelinde altyapı hizmetlerimiz kesintisiz şekilde devam edecek.”

# kayseri# kayseribüyükşehir# kaski# memduhbüyükkılıç
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Gonca Yelda Orhan: “Biz CHP’de Kalıyoruz”
Gonca Yelda Orhan: “Biz CHP’de Kalıyoruz”
Avrupa Birliği'nden Sürücüleri Kızdıracak Adım: Otomobiller Uydudan Yavaşlatılacak mı?
Avrupa Birliği'nden Sürücüleri Kızdıracak Adım: Otomobiller Uydudan...
Terörsüz Türkiye Sürecinde Yeni Aşama: Çerçeve Yasa Görüşmeleri Başladı
Terörsüz Türkiye Sürecinde Yeni Aşama: Çerçeve Yasa Görüşmeleri...
Chp’de İlk İstifa! Murat Bakan Yeni Parti Yolunda
Chp’de İlk İstifa! Murat Bakan Yeni Parti Yolunda
Özgür Özel’in Yeni Yol Arkadaşları Belli Oldu!
Özgür Özel’in Yeni Yol Arkadaşları Belli Oldu!
Büyükkılıç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "TOGG" teşekkürü
Büyükkılıç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "TOGG" teşekkürü

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.