• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
11:59
Kitap Fuarına Yoğun İlgi: Kayseri’de 3 Günde Yüz Binler Akın Etti!
10:49
Kayseri'de Suç Ağına Büyük Darbe: Yüzlerce Gözaltı!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Büyükşehir ile Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Coşkusu
GENEL
Yayınlanma: 09 Ekim 2022 - 11:57

Büyükşehir ile Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Coşkusu

Huzurun şehri Kayseri’de 7’den 70’e katılımın olduğu Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu coşkusu yaşanırken, yarı maraton renkli görüntülere sahne oldu.

GENEL
09 Ekim 2022 - 11:57
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Büyükşehir ile Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Coşkusu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, ikincisi bu yıl ‘Erciyes’ temasıyla düzenlenen uluslararası kayseri yarı maratonu Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların yanı sıra 15 farklı ülkeden katılan sporcuların kıyasıya rekabetine sahne oldu. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın 150. Yılda 150 Projesi kapsamında Spor A.Ş. tarafından geçtiğimiz yıl ‘Kültepe’ temasıyla ilki düzenlenen ve dikkatleri üzerine çeken Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu bu yıl ‘Erciyes’ temasıyla gerçekleştirildi.

Türkiye’nin dört bir yanından 6 bini aşkın Türk sporcunun yanı sıra 15 ülkeden 120 yabancı sporcunun da katıldığı maratonda hem vatandaşlar spor yaptı hem de kadim kentin tanıtımı uluslararası boyutta yapıldı.

Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu açılış törenine, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, bürokratlar, KCETAŞ, KASKİ yetkilileri ile ülkenin dört bir yanından gelen sporcular ile 15 farklı ülkeden katılan yabancı sporcular ve Kayserili sporseverler katıldı.

“ÇOCUK, GENÇ, YAŞLI, TÜM KAYSERİ BİR ARADA”

Halk Koşusu öncesi, start verilmeden konuşan Başkan Büyükkılıç, “Bu çalışmaya katılanların her birine ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyorum” derken, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ise katılımcılara başarılar diledi. Vali Çiçek de “Huzurun şehri Kayseri’den tüm Türkiye’ye selam yolluyoruz, tüm Türkiye’ye bir ses veriyoruz. Bugün burada çocuk, genç, yaşlı, tüm Kayseri bir arada. Farkındalık adına, birlik beraberlik içerisinde birlikteyiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından geri sayım yapılarak, protokol tarafından korna basılıp, start hakemlerince koşu başlatıldı. Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek ile beraberindeki protokol de halk koşusuna katıldı.

MARATON 10K, 21K VE HALK KOŞUSU ŞEKLİNDE 3 KATEGORİDE KOŞULDU

‘Erciyes’ temasıyla büyük bir katılımla ve ‘Bir Maratondan Daha Fazlası’ sloganı ile düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu 21K, 10K ve halk koşusu olmak üzere üç kategoride koşuldu.

Isınma egzersizleri yapıldıktan sonra başlayan yarı maratonda, sporcular, Cumhuriyet Meydanı, Sivas Caddesi, Yıldızevler ve Anadolu Harikalar Diyarı rotasında ter döktü.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen yarı maraton renkli görüntülere de sahne oldu. Sivas Caddesi boyunca sporcuları motive edecek Büyükşehir Belediyesi bandosu ile mini konserler verilirken, Spor A.Ş.’nin minik kursiyerleri de yol kenarlarında sporcuları alkışlayıp, moral ve motivasyon verdi. Sporcular arasında yediden yetmişe herkes yer alırken, uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, festival havasında gerçekleşti.

Yarı maratonda sporseverlerle sohbet eden Başkan Büyükkılıç’a özellikle çocukların ve gençlerin ilgisi yoğun oldu.

# uluslararası kayseri yarı maratonu
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kayseri’de 373 Bin Çocuk Var
Kayseri’de 373 Bin Çocuk Var
Kitap Fuarına Yoğun İlgi: Kayseri’de 3 Günde Yüz Binler Akın Etti!
Kitap Fuarına Yoğun İlgi: Kayseri’de 3 Günde Yüz Binler Akın Etti!
Sarız’da Duygu Dolu Anma: Şehit Öğretmen ve Öğrenciler Unutulmadı
Sarız’da Duygu Dolu Anma: Şehit Öğretmen ve Öğrenciler Unutulmadı
Yahyalı’da Sel Hayatı Durdurdu, Mahalleler Zarar Gördü
Yahyalı’da Sel Hayatı Durdurdu, Mahalleler Zarar Gördü
Kayseri'de Suç Ağına Büyük Darbe: Yüzlerce Gözaltı!
Kayseri'de Suç Ağına Büyük Darbe: Yüzlerce Gözaltı!
TÜBİTAK'ın "Tarımsal Araştırmalar Çağrısı"na araştırmacılar yoğun ilgi gösterdi
TÜBİTAK'ın "Tarımsal Araştırmalar Çağrısı"na araştırmacılar yoğun ilgi gösterdi

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.