• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
10:16
Enflasyonda Mayıs Tablosu: TÜİK %32,61 Dedi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Köy evlerinin bir kısmını Ramazan Bayramı'nda teslim edeceğiz
GÜNDEM
Yayınlanma: 13 Nisan 2023 - 21:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Köy evlerinin bir kısmını Ramazan Bayramı'nda teslim edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Deprem Konutları Temel Atma ve 1442 Konut, 250 Köy Evi ile 47 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmasında "6 Şubat depremleri için inşasına başladığımız köy evlerinden bir kısmını Ramazan Bayramı'nda teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
13 Nisan 2023 - 21:14
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Köy evlerinin bir kısmını Ramazan Bayramı'nda teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, malatya deprem konutları Temel Atma ve 1442 Konut, 250 Köy Evi ile 47 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Törene HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Maalesef bu yılın Ramazan ayını depremler sebebiyle buruk geçirdik. Bu vesileyle bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Biz bu ülkeyi aşkla seviyoruz. Biz Malatya'ya sevdalıyız. Kayısıya sevdalı olduğumuz gibi. Türkiye'ye sevdalıyız. Biz bu millete hizmet etmeyi şereflerin en büyüğü sayıyoruz.

Bu Malatya, Pensilvanya'daki FETÖ'cülere gülücük dağıtanlara yar olur mu? Bu Malatya, kumar masası kurup devletin geleceğini ortaya sürenlere yar olur mu? Bu Malatya, ülkesinin güvenliğini terör örgütlerine, ekonomisini Londra tefecilerine bırakanlara yar olur mu? Siz bu işi bitirdiniz. 14 Mayıs'ta da sandıklarda bitireceksiniz.

Bu şehir bizi hiç yalnız bırakmadı. 14 Mayıs'ta da hep birlikte bu kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz. Milletlerin tarihlerinde kimi acı, kimi tatlı ama hepsi de geleceği için önemli yol ayrımları olan hadiseler vardır. Türkiye için asrın felaketi de, 14 Mayıs seçimleri de böyle bir öneme sahiptir.

Bölge genelinde bugüne kadar ihalesini yaptığımız 94 bin konut ve köy evinden yaklaşık 43 bininin temelini attık. Bunlardan Malatya'da inşa edeceğimiz 6 bin 700'ünün temelini de bugün sizlerle atarak Bismillah diyoruz.

6 Şubat depremleri için inşasına başladığımız köy evlerinden bir kısmını Ramazan Bayramı'nda teslim edeceğiz. Aslında biz Malatya'ya çok eser ve hizmet kazandırdık. Hükümetlerimiz dönemlerinde Malatya'ya yaptığımız yatırım ne biliyor musunuz? 79 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Sosyal yardımlarda Malatyalı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 5,5 milyar lira tutarında kaynak aktardık."

# malatya deprem konutları# malatya deprem konutları ödeme planı# malatya deprem konutları son durum# malatya deprem konutları başvuru# malatya deprem konutları satılık daire
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
KKTC Otellerinden Sürpriz Hamle: Fiyat Yerine Deneyim
KKTC Otellerinden Sürpriz Hamle: Fiyat Yerine Deneyim
Müdür Öztürk:
Müdür Öztürk: "El Birliğiyle Daha Yaşanabilir Bir Çevre"
Haftanın Cuma Hutbesi
Haftanın Cuma Hutbesi
Jakirovic'ten Kayserispor İtirafı:
Jakirovic'ten Kayserispor İtirafı: "Kendimi Değerli Hissettim"
Enflasyonda Mayıs Tablosu: TÜİK %32,61 Dedi
Enflasyonda Mayıs Tablosu: TÜİK %32,61 Dedi
Bakan Varank TEKNOFEST Robotaksi yarışmacılarına Togg deneyimi yaşattı
Bakan Varank TEKNOFEST Robotaksi yarışmacılarına Togg deneyimi yaşattı

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.