Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyesi Davut Güleç, 12 yıldır yatalak olan annesi Fikriye Güleç’i (1939) kaybetti. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve hasta yatağında bile dualarını eksik etmeyen Fikriye Güleç, dün hayatını kaybetti.
Cenaze namazı bugün ikindi namazında Hulusi Akar Camii’nde kılınacak olup, ardından Taşlıburun 5. Kapı’daki mezarlığa defnedilecek.
Davut Güleç, annesinin kaybının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Çok sıkıntılı günler geçirdi. Düğün öncesi entübe olmuştu. Ama her gün helalleştik. Dualarınızı eksik etmeyin. Hasta yatağında bile ağzından duayı eksik etmeyen anneme Allah’tan rahmet, bizlere sabırlar dileriz" şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.
Güleç ailesi, bu zor günlerinde dualarınızı bekliyor.





