Efendi Medya Genel Yayın Yönetmeni Habibullah Efendigil, Kayseri’de çeşitli temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Erkan Kaçmaz ile bir araya geldi.
Gerçekleşen ziyarette özellikle kadın kooperatiflerinin mevcut durumu, üretim kapasiteleri, yerel ekonomiye katkıları ve destek mekanizmaları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Görüşmede, kadınların ekonomik hayata daha aktif katılım sağlaması için yürütülen çalışmaların önemi vurgulanırken, kooperatiflerin güçlendirilmesine yönelik fikir alışverişi yapıldı.
Taraflar, kadın girişimciliğinin teşvik edilmesi ve kooperatiflerin sürdürülebilir yapıya kavuşması adına kurumlar arası iş birliğinin artırılmasının önemine dikkat çekti.
Kayseri’de kadın kooperatiflerinin sayısının ve etkinliğinin artırılmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtilirken, bu tür temasların sahadaki ihtiyaçların tespiti ve çözüm üretme noktasında katkı sunduğu kaydedildi.
Buse Yıldız




