Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, kanserle mücadele eden öğrencileri yalnız bırakmadı. Müdür Aydın, Yağmur Özel Eğitim Okulu’nda öğrenim gören Fatma Eslem Konaktepe’yi ziyaret ederek moral verdi.
Ziyarette, Genel Koordinatör Nigar Kaya, kurum psikoloğu Melis Gezici, öğretmenler ve öğrenciler de hazır bulundu. Müdür Aydın, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Aydın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Kanser ile mücadele eden tüm hastalarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını yürekten temenni ediyor, bu zorlu süreçte onlara ve ailelerine sabır, güç ve umut diliyoruz.”
Emniyet Müdürü’nün ziyareti, öğrenciler ve aileler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Etkinlikte çocukların yüzlerinde tebessüm oluştu.





