• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
16:07
KOBİ’lere Finansman Desteği: TOBB Nefes Kredisi Başlıyor!
14:55
ALES Sonuçları Açıklandı!
13:07
Kayserispor'a Transfer Yasağı Geldi
10:40
Kirada Haziran Ayı Tavan Zam Oranı Belli Oldu!
10:16
Enflasyonda Mayıs Tablosu: TÜİK %32,61 Dedi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Erciyes Anadolu Holding 3 şirketin satışını duyurdu!
GÜNDEM
Yayınlanma: 22 Ocak 2024 - 12:15
Güncelleme: 22 Ocak 2024 - 12:23

Erciyes Anadolu Holding 3 şirketin satışını duyurdu!

Türkiye’nin ev tekstili sektöründeki dev markaları Doqu Home, Gümüşsuyu Halı ve Vellteks Tekstil, yatırımcılarını bekliyor.

GÜNDEM
22 Ocak 2024 - 12:15
Güncelleme: 22 Ocak 2024 - 12:23
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Erciyes Anadolu Holding 3 şirketin satışını duyurdu!
Dünyanın önde gelen bağımsız değerleme şirketi tarafından hazırlanan değerleme raporlarına göre muhammen bedelleri belirlenen markaların satışının ev tekstili sektöründe önemli bir hareketlilik yaratması bekleniyor.

Kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemlerinin birlikte uygulanacağı açık ihale usulü ile satışa sunulan markaların pay sahibi olan İstikbal Mobilya ve Boyteks'in 2016 yılında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yönetimi kayyıma devredilmiş ve Ağır Ceza Mahkemesi'nin vermiş olduğu müsadere kararının Yargıtay tarafından da onanmasıyla mülkiyeti Hazine'ye geçmişti.

Türkiye'nin İlk Makine Halısı 'Gümüşsuyu Halı' Satılıyor

Türkiye'deki halı sektörünün köklü markası Gümüşsuyu Halı, Boyteks Tekstil AŞ'nin sahipliğindeki paylarının tamamını satışa sundu.

Gümüşsuyu - Elda Halı'nın muhammen bedeli 1 milyar 215 milyon TL olarak açıklandı.

Ev Tekstili Markası Doqu Home Elyaf Üretimi İle De Dikkat Çekiyor

İstikbal Mobilya, ev tekstili markası Doqu Home'daki yüzde yüz olan payını açık ihale usulüyle satışa çıkardı. Doqu Home'un muhammen bedeli 455 milyon TL olarak belirlendi. Marka, modern tarzı ve zengin ürün koleksiyonları yanında elyaf üretimindeki başarısı ile de dikkat çekiyor.

Vellteks Örme Döşemelik Kumaş'ta Sektörün Öncüleri Arasında

Açık ihale usulü ile satışa çıkarılan Vellteks Tekstil ise örme döşemelik kumaş üretiminde sektörün öncüleri arasında yer alıyor. Muhammen bedeli 1 milyar 750 milyon TL olarak duyuruldu.

Yatırımcılar düzenlenen ihalelere teklif vermeden önce satış ilanında yer alan koşulları sağladıkları takdirde, belirlenen tarihlerde üretim tesislerini gezebilecek ve elektronik ortamda sunulacak olan Bilgi Odası'ndan şirketlere ilişkin detaylı bilgilere erişim imkânı bulacak.

İhale şartnamesi kapsamında hazırlanan kapalı teklif zarflarının, son başvuru tarihine kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe 34394 Şişli/İstanbul" adresine elden teslim edilmesi gerekiyor. Kapalı zarf ile verilen teklifler ihale tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunda düzenlenecek toplantıyla teklif veren yatırımcıların huzurunda açılarak İhale Komisyonu tarafından değerlendirilecek ve ardından açık artırmaya geçilecek.

Bu dev tekstil markalarının satış ihaleleri, Türkiye'nin ekonomik dinamiklerine yön verecek önemli bir süreci başlatıyor. Yatırımcılar, www.erciyesanadolu.com/satis-ilanlari adresinden veya 0 352 207 18 00 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilecek.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
KOBİ’lere Finansman Desteği: TOBB Nefes Kredisi Başlıyor!
KOBİ’lere Finansman Desteği: TOBB Nefes Kredisi Başlıyor!
Bedelli Askerlikte Kritik Tarih: Ödemeler İçin Son Çağrı!
Bedelli Askerlikte Kritik Tarih: Ödemeler İçin Son Çağrı!
Kayserispor'a Genel Kurul Öncesi Şok: FİFA'dan İki Yeni Transfer Yasağı
Kayserispor'a Genel Kurul Öncesi Şok: FİFA'dan İki Yeni Transfer Yasağı
ALES Sonuçları Açıklandı!
ALES Sonuçları Açıklandı!
Yasak Aşkın “Kahvehane Operasyonu” İfşa Oldu
Yasak Aşkın “Kahvehane Operasyonu” İfşa Oldu
Erciyes'in ziyaretçi sayısı %40 arttı!
Erciyes'in ziyaretçi sayısı %40 arttı!

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.