Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda üç polis memurunun şehit olmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdoğan, şehit emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet dileyerek, ailelerine ve Emniyet Teşkilatı’na başsağlığı mesajı iletti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “Terör örgütü DEAŞ’a yönelik bu sabah Yalova’da gerçekleştirilen operasyonda şehit olan kahraman emniyet mensuplarımıza Cenabıallah’tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine sabır, Emniyet Teşkilatımıza, ülkemize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanan polislerimize Rabb’imden acil şifalar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Erdoğan, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayarak, “Milletimizin huzuruna ve devletimizin güvenliğine kasteden eli kanlı canilerle mücadelemizi sınırlarımız içinde ve ötesinde kararlı, çok boyutlu ve tavizsiz bir şekilde devam ettireceğiz. Rabb’im şehitlerimizin ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin” değerlendirmesinde bulundu.
İbrahim Esat Güler




