• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
18:34
MHP’li Korkmaz’a Son Veda
18:06
Kayserispor Eyüpspor Hazırlıklarını Sürdürüyor
15:33
Kayseri Pastırması Dünyada İlk 6’ya Girdi!
12:42
Kayseri'de 1 Ayda 1830 Gözaltı, 435 Tutuklama Gerçekleşti!
11:07
Mayıs Geliyor Ama Kış Geri Döndü: Kayseri Hafta Sonuna Dikkat!
10:13
1 Mayıs: Emek Mücadelesinden Evrensel Bayrama!
10:02
MHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Ali Korkmaz Vefat Etti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. Eski eşinin 7 yerinden yaraladığı kadın: Çocuğumun gözü önünde bıçakladı
3. SAYFA
Yayınlanma: 17 Kasım 2021 - 11:08
Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 11:10

Eski eşinin 7 yerinden yaraladığı kadın: Çocuğumun gözü önünde bıçakladı

KAYSERİ'de, boşandığı Nihan Atay'ı (35) işlettiği kuaförde, 10 ay sonra uzaklaştırma kararına rağmen 7 yerinden bıçaklayarak, ağır yaralayan Ramazan Uygur'un (40)...

3. SAYFA
17 Kasım 2021 - 11:08
Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 11:10
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Eski eşinin 7 yerinden yaraladığı kadın: Çocuğumun gözü önünde bıçakladı
KAYSERİ'de, boşandığı Nihan Atay'ı (35) işlettiği kuaförde, 10 ay sonra uzaklaştırma kararına rağmen 7 yerinden bıçaklayarak, ağır yaralayan Ramazan Uygur'un (40) ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada Atay, "Beni engelli çocuğumun gözü önünde bıçakladı. Babamı arayıp, beni bıçakladığını ve çocuklara sahip çıkmasını istemiş" dedi.

Olay, 15 Temmuz'da Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi'nde meydana geldi. Ramazan Uygur, 2 çocuğunun annesi olan, 10 ay önce boşandığı Nihan Atay'ın işlettiği kuaföre geldi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Uygur, Atay ile çocuklarını görme meselesinden tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. Uygur, belinden çıkardığı bıçağı Atay'ın vücudunun 7 yerine sapladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Nihan Atay, sağlık görevlilerince ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ramazan Uygur ise suç aleti bıçakla polise teslim oldu. Adliyeye sevk edilen Uygur, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılarak, iddianame düzenlendi ve Kayseri 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Ramazan Uygur hakkında, 'eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

'YALAN SÖYLÜYORLAR'

Kayseri 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanık Ramazan Uygur'un yargılanmasına başlandı. İlk duruşmada, ağustos ayında hastaneden taburcu edilen şikayetçi Nihan Atay ile avukatları da hazır bulunurken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı ise davaya müdahil oldu. Nihan Atay'ı bıçakladıktan sonra başında bekleyip, sigara içtiği iddialarını kabul etmeyen Uygur, "Bıçağı kaç kere vurduğumu hatırlamıyorum. Başında bekleyip sigara falan içmedim. 45 bin liraya dükkanına malzeme aldım. Nihan bana makas ile saldırdı. Yalan söylüyorlar" dedi. 

'BABAMI ARAYIP, ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKMASINI İSTEMİŞ'

Şikayetçi olduğunu dile getiren Nihan Atay ise duruşmada şunları söyledi. 

"2009 yılında beni zorla kaçırdı. Antalya'dayken elinden kaçıp, polise sığındım. 'Seni yaşatmam' dedi. Evlenmek zorunda kaldım. 'Beni boşarsan seni yer yüzünden silerim' dedi. Sürekli beni aldattı. Bana iş yeri açma teklifinde bulundu, barıştık ardından paranoyak bir şekilde sürekli beni aldatmak ile suçladı. Beni yastık ile boğmaya çalıştı. Olayın olduğu gün bana bir çiçek geldi. 'Hayatımın anlamı' notu vardı. Ramazan çiçeği görünce sinirlendi. Evli olmadığımızı, hayatımda başka birinin de olabileceğini belki de dükkana 'hayırlı olsun' amacıyla gelmiş olabileceğini söyledim. Üstüme yürüdü. Bıçağı görmedim. Beni engelli çocuğumun gözü önünde bıçakladı. Babamı arayıp, beni bıçakladığını ve çocuklara sahip çıkmasını istemiş." 

Duruşmada Nihan Atay'ın kızı ile çalışanı da tanık olarak dinlendi. Kuaförde çalışan N.K., bağırma sesi duyduğunu anlatarak, "Çiçeği sordu. Tartıştılar ardından bağırma sesi duydum. Kafamı çevirdiğimde Nihan'ın bıçaklandığını gördüm. 8 bıçak darbesi saydım. Bıçakladıktan sonra da 'Bu sigara bitene kadar burada öleceksin, ben de seni izleyeceğim. Eğer ölmezsen cezaevinden çıkınca öldüreceğim' dedi" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanık Ramazan Uygur'un tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.


   

 


DHA
2021/11/eski-esinin-7-yerinden-yaraladigi-kadin-cocugumun-gozu-onunde-bicakladi-3b032b450981-1.jpg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
"Terörsüz Türkiye" Vizyonuyla Yeni Dönem Başlıyor
Gözbaşı: Süreç Genel Merkez Kararına Göre Şekillenecek
Gözbaşı: Süreç Genel Merkez Kararına Göre Şekillenecek
MHP’li Korkmaz’a Son Veda
MHP’li Korkmaz’a Son Veda
Erciyes Yolunda Hararete Karşı Su Önlemi
Erciyes Yolunda Hararete Karşı Su Önlemi
Arslan:
Arslan: "Eşit İşe Eşit Ücret Her Kademede Uygulanmalı"
A Milli Futbol Takımı'nda Dünya Kupası için gözler artık mart ayında
A Milli Futbol Takımı'nda Dünya Kupası için gözler artık mart ayında

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.