EKONOMİ
21 Nisan 2022 - 18:50
Güncelleme: 21 Nisan 2022 - 19:19

Başkan Çolakbayrakdar: "Bayram Hacı Kaplıcaları ve Kayseri Marina'yı Turizme kazandırmalıyız"

21 Nisan 2022 - 18:50
Güncelleme: 21 Nisan 2022 - 19:19

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kuşcu Mahallesi Kayseri Marina'da turizm işletmecileriyle iftarda bir araya geldi. İftar Programına TÜRSAB BTK Başkanı Ali Emre Mart, KAYTİD Başkanı Serdar Sarıçam, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr Şükrü Dursun, Erciyes AŞ Başkanı Murat Cahit Cıngı ve çok sayıda acenteci katılım sağladı. İftar sonrası konuşan Çolakbayrakdar, Kayseri'nin turizm açısından büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi

TAKİP ETTAKİP ET
Bu fotoğraf 612 defa görüntülenmiştir..
İftar Programına TÜRSAB BTK Başkanı Ali Emre Mart, KAYTİD Başkanı Serdar Sarıçam, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Şükrü Dursun, Erciyes AŞ Başkanı Murat Cahit Cıngı ve çok sayıda acenteci katılım sağladı.
İftar sonrası konuşan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri'nin turizm açısından büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirerek, Kocasinan ilçesinin kültür turları ve gezi  turizmi açısından  değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, turizmcilerle ortak fikirlerle bu yolda ilerleyeceklerini söyledi.