• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
13:07
Gece Saatlerinde Bıçaklı Dehşet: 4 Kişi Hastanelik!
12:39
Suç Sadece Çocuğun Değil: Yeni Düzenleme Yolda!
12:25
Balıkesir'de Öldürülen Kayserili Akademisyenden Acı Veda
12:23
Sucukta Beklenmeyen İçerik: Kayseri’de İki Firma Listede!
12:14
Bir Dönemin Sesiydi… Rıza Tamer'den Acı Veda!
11:57
PFDK Kararını Açıkladı Kayserispor'a Ağır Fatura
10:35
Görevdeki Başkan Gözaltında: Uşak Eşme’de Büyük Soruşturma!
10:01
Kayseri’de Bugün Kimler Karanlıkta Kalacak?
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. YEREL HABERLER
  3. Hacılar'da yol çalışmaları devam ediyor
YEREL HABERLER
Yayınlanma: 18 Aralık 2023 - 12:52

Hacılar'da yol çalışmaları devam ediyor

Hacılar Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği yol yapımı, kilit parke taşı yapımı ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon Hacılar’da yapılan çalışma ile 160 bin metrekare kilitli parke yol oluşturuldu.

YEREL HABERLER
18 Aralık 2023 - 12:52
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hacılar'da yol çalışmaları devam ediyor
Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda kilit parke yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Beğendik Mahallesi Bedeller ve Çifte Harmanlar Sokak ile Yediağaç Mahallesi Cami Sokak’ta yaklaşık 20 bin metrekare kilitli parke yol yapımını tamamladı.

Bu sezon yaklaşık 160 bin metrekare kilitli parke yol yapıldığını ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, mevsim şartları elverdiği sürece mahallelerde üstyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Beğendik Mahallesi Bedeller Sokak’ta incelemelerde bulunan Özdoğan, burada yaptığı açıklamada, “Bedeller Sokak’ta imara uygun yapılaşmalar ile birlikte biz de yoğun bir çalışma içerisine girdik. Altyapı çalışmaları nihayetlendikten sonra hemen üst yapı çalışmalarına başladık. Yaklaşık 25 bin metrekarelik bir kilitli parke uygulaması da bu alanda yapılmış oluyor. Çalışan arkadaşlarımıza koordinasyonda bulunan ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Hem vatandaşlarla sohbet eden hem de alanı inceleyen Başkan Özdoğan, daha sonra Beğendik Mahallesi Çifte Harmanlar Sokak’ta yetkililerden bilgi aldı. Eylül ayı başlarında yaşanan sel sonrası tamamen zarar gören alanda çalışmaların tamamlandığına vurgu yapan Özdoğan, “Malum burada bir sel sorunu yaşamıştık. Devlet Su İşleri, Büyükşehir Belediyemiz ve Hacılar Belediyemizin ortak işbirliğinde yürütülen çalışmalarla burada dere ıslahı tamamlanmış oldu. Çifte Kuyular’dan Dört Kuyular Mevkii’ne ve devamında OSB kavşağına kadar olan alanda sel sonrası çalışmalar tamamlanıp mevcut alt yapılar elektriğiyle suyuyla, doğalgazıyla yeniden gözden geçirildikten sonra burada da üst yapı çalışmasını belediyemiz koordinasyonunda taşeron firmamız tamamlamış oldu. Burada da 6 bin metrekarelik bir kilitle uygulaması hem dere ıslahı ve genişliği sağlanmış oldu hem de sonrasında eski yoldan daha da modern, daha da kullanışlı, daha da olası sel sorununa karşıda güvenli bir hale getirilmiş oldu.” Dedi.

Son olarak Yediağaç Mahallesi Cami Sokak’ta incelemelerde bulunan Başkan Özdoğan, burada yaptığı açıklamada, “Burası imara uygun yapıların olduğu ve alt yapının da zaman içerisinde tamamlandığı bu bölgede şu an arkadaşlarımız kilit parka uygulamasını yapıyorlar. Yaklaşık 7 bin metrekarelik bir kilitli parke uygulamasında sona yaklaşıldı. Kış mevsiminden önce bu üst yapıyla ilgili de çalışmaları bitirip burada yaşayan sakinlerimizin kışı rahat geçirmeleri konforlu bir alanda da meskenlerine ulaşabilmeleri için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” İfadelerine yer verdi.

“Hem güzel ilçemizin güzel bölgelerinde yapılaşmalar düzenli bir şekilde artıyor hem de kentsel hizmetlerin düzenli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşmasına vesile oluyor” diyen Özdoğan, emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

# Kayseri# Hacılar
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kayseri Ufka Yolculuk Yarışmasında Zirveye Yerleşti
Kayseri Ufka Yolculuk Yarışmasında Zirveye Yerleşti
Gece Saatlerinde Bıçaklı Dehşet: 4 Kişi Hastanelik!
Gece Saatlerinde Bıçaklı Dehşet: 4 Kişi Hastanelik!
Sağlık Niyetine Zeytinyağı Diyenlere Büyük Darbe Hileli Markalar İfşa Edildi
Sağlık Niyetine Zeytinyağı Diyenlere Büyük Darbe Hileli Markalar...
Suç Sadece Çocuğun Değil: Yeni Düzenleme Yolda!
Suç Sadece Çocuğun Değil: Yeni Düzenleme Yolda!
Balıkesir'de Öldürülen Kayserili Akademisyenden Acı Veda
Balıkesir'de Öldürülen Kayserili Akademisyenden Acı Veda
Çolakbayrakdar: Türkiye'de ilk olan uygulamalarla model olduk
Çolakbayrakdar: Türkiye'de ilk olan uygulamalarla model olduk

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.