Başkan Ferhat Akmermer, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte HAGİAD tarafından organize edilen istişare sofrasına katıldı. Toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da iştirak etti.
Gerçekleştirilen buluşmada, şehrin vizyonu, gelişim alanları ve iş dünyasının katkı sunabileceği çalışmalar ele alındı. İki derneğin üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, ortak akıl ve iş birliği vurgusu öne çıktı. Katılımcılar, yerel kalkınmaya yönelik somut adımların önemine dikkat çekti.
Toplantının ardından yapılan değerlendirmede, etkinliğin verimli geçtiği belirtilerek HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erkan ve yönetim kurulu üyelerine ev sahiplikleri için teşekkür edildi. Yapılan istişarelerin şehre ve iş dünyasına hayırlı sonuçlar doğurması temenni edildi.
Musa Yusuf Işık




