Yoğun geçen sezonun ardından tatil için Bodrum'u tercih eden Hande Erçel, bu kez deniz ve güneşten çok ailesine zaman ayırdı. Ünlü oyuncu, ablası Gamze Erçel ve yeğeni Mavi ile geçirdiği keyifli anlarla objektiflere yansıdı.
Plajda görüntülenen Erçel'in, gün boyunca en çok yeğeni Mavi ile ilgilendiği görüldü. Ablasıyla birlikte denize girmeye hazırlanan oyuncu, suyun beklediğinden soğuk olduğunu fark edince yüzmekten vazgeçti. Bunun yerine sahile dönerek Mavi ile oyun oynadı ve gününü onunla geçirdi.
Hande Erçel'in yeğenine gösterdiği ilgi, daha önce yaptığı açıklamaları da yeniden gündeme getirdi. Ünlü oyuncu, katıldığı bir etkinlikte "Mavi'nin yanındayken sadece teyzesiyim. Mavi ne isterse onu yapıyorum. Keşke her günümü onunla geçirebilsem." sözleriyle yeğenine duyduğu sevgiyi dile getirmişti.
Daha önce sosyal medyada paylaşılan eğlenceli aile videolarıyla da dikkat çeken Erçel'in Bodrum tatilinden yansıyan yeni kareleri, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Sosyal medyada birçok kullanıcı oyuncu için "Tam bir aile insanı" ve "En güzel teyze" yorumlarında bulundu.
Buse Yıldız




