• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
11:59
Kitap Fuarına Yoğun İlgi: Kayseri’de 3 Günde Yüz Binler Akın Etti!
10:49
Kayseri'de Suç Ağına Büyük Darbe: Yüzlerce Gözaltı!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. YEREL HABERLER
  3. Hayvan işletmelerinin su faturalarına destek!
YEREL HABERLER
Yayınlanma: 29 Aralık 2023 - 11:16

Hayvan işletmelerinin su faturalarına destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirdeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerini desteklemenin önemine işaret ederek, 10 milyon 900 bin TL’lik 9 bin 850 hayvan işletmesinin su tüketim bedellerinin yarısını Büyükşehir Belediyesi olarak karşıladıklarını, bu rakamın da 10 milyon 900 bin TL’ye ulaştığını açıkladı.

YEREL HABERLER
29 Aralık 2023 - 11:16
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hayvan işletmelerinin su faturalarına destek!
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kayseri’mizde, çiftçimizi, besicimizi gözeterek topraklarımızı adeta doyurmak, tarım konusunda kentimizi zenginleştirmek için el ele, gönül gönüle gayret göstermekteyiz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayvancılığı desteklemek amacıyla, TÜRKVET sisteminde aktif kaydı bulunan ve kendi üzerine su abonesi olması şartı ile hayvancılıkla iştigal eden şahıs işletmelere tahakkuk ettirilecek su faturalarının yüzde 50’sinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafınca karşılandığını belirtti.

Büyükkılıç, 9 bin 850 hayvan işletme sahibinin 53 bin 342 adet su faturasının yarısını Büyükşehir Belediyesi ödediğini hatırlatarak, “Hayvancılığa en büyük desteği veriyoruz. Bu açıdan hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın su paralarının yüzde 50’sini ödüyoruz, üreticimiz yeter ki daha fazla üretsin diyoruz. Bu zamana kadar 10 milyon 900 bin TL maliyeti bulan 9 bin 850 hayvan işletme sahibinin su faturasının yarısını Büyükşehir ödedi” diye konuştu.

Tarım ve hayvancılık alanına çok önem verdiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Tarım ve hayvancılık alanında kendi kendine yetebilen bir şehir olabilmek amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Hem çeşitlilik bakımından hem de miktar bakımından gerek proje üreterek, gerekse destek olarak yardımda bulunduk, pek çok açıdan kadirşinas çiftçi ve besici kardeşlerimizin yanında olduk” dedi.

Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 4,5 yılı aşkın sürede tarım ve hayvancılığa yaklaşık 500 milyon TL yatırım yapıldığını hatırlatan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman çiftçinin yanında olduğunu ifade ederek, bundan sonra da tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşların yanlarında olmayı sürdüreceklerini ve desteklerinin süreceğini belirtti.

# Kayseri Büyükşehir Belediyesi
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kayseri’de 373 Bin Çocuk Var
Kayseri’de 373 Bin Çocuk Var
Kitap Fuarına Yoğun İlgi: Kayseri’de 3 Günde Yüz Binler Akın Etti!
Kitap Fuarına Yoğun İlgi: Kayseri’de 3 Günde Yüz Binler Akın Etti!
Sarız’da Duygu Dolu Anma: Şehit Öğretmen ve Öğrenciler Unutulmadı
Sarız’da Duygu Dolu Anma: Şehit Öğretmen ve Öğrenciler Unutulmadı
Yahyalı’da Sel Hayatı Durdurdu, Mahalleler Zarar Gördü
Yahyalı’da Sel Hayatı Durdurdu, Mahalleler Zarar Gördü
Kayseri'de Suç Ağına Büyük Darbe: Yüzlerce Gözaltı!
Kayseri'de Suç Ağına Büyük Darbe: Yüzlerce Gözaltı!
Beypazarı'nda sabah namazı buluşmaları sürüyor
Beypazarı'nda sabah namazı buluşmaları sürüyor

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.