İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve birim müdürlerini ilçede ağırladı. Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, belediyenin 2026 yılı yatırım planlamaları ele alındı.
Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran İncesu Belediyesi, ilçedeki projelerin ilerleyişini de KASKİ heyetiyle birlikte masaya yatırdı. Toplantıda konuşan İlmek, KASKİ ile sürdürülen iş birliğinin önemine dikkat çekerek, çözüm odaklı çalışmaların fikir birlikteliğiyle daha verimli hale geldiğini ifade etti. İlmek, altyapı alanında gelinen noktanın memnuniyet verici olduğunu belirterek, vatandaşlara daha konforlu hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Toplantının yanı sıra ilçede devam eden yatırımlar da yerinde incelendi. İncesu Belediyesi tarafından farklı noktalarda sürdürülen projeler kapsamında 4 ayrı inşaatın devam ettiği belirtildi. İlçeye kazandırılması planlanan yeni yaşam alanında farklı ağaç türleri, gösterişli havuz ve ışık şovlarının yer alacağı aktarıldı.
Öte yandan dükkan projesinin sürdüğü, halı saha projesinde önemli ilerleme kaydedildiği ve Bala Bahçesi’nin yeni yerine daha modern bir şekilde taşınacağı ifade edildi. Sarıkürklü Mahallesi’nde sosyal tesis inşaatının devam ettiği, köpek barınma evinin ise tamamlandığı bildirildi.
İlmek, yıl içerisinde ilçede çok sayıda açılış yapılacağını vurgulayarak, İncesu’nun gelişimi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti.
Musa Yusuf Işık




