İŞKUR Kayseri, temizlik, bakım ve onarım faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla İşgücü Uyum Programı’nın hayata geçirileceğini açıkladı. Program kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde 79 kişi, İl Müftülüğü bünyesinde ise 520 kişi istihdam edilecek
.
İŞKUR Kayseri tarafından yapılan açıklamada, programa katılmak isteyen adayların başvurularını www.iskur.gov.tr adresi üzerinden, ALO 170 Çağrı Merkezi aracılığıyla ya da e-Devlet sistemi üzerinden yapmalarının zorunlu olduğu belirtildi.
Açıklamada ayrıca, başvuru sırasında sorun yaşayan adayların İŞKUR hizmet noktası bulunan ilçe belediyelerinden veya İŞKUR İl Müdürlüğünden destek alabilecekleri ifade edildi. Başvuru yapacak tüm adayların, İŞKUR sisteminde kayıtlı adres ve iletişim bilgilerinin güncel olması gerektiği vurgulandı.
Kaynak: Haber Merkezi
Musa Yusuf Işık




