• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
13:16
Stadyumda Nefesler Tutuluyor!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. İYİ Parti'nin yeni sloganı belli oldu: Az kaldı
SİYASET
Yayınlanma: 23 Mayıs 2022 - 22:03

İYİ Parti'nin yeni sloganı belli oldu: Az kaldı

İYİ Parti yeni yayınladığı kampanya filminde "Az kaldı" sloganıyla dikkat çekti. Reklam filminde "Biz iktidara yürüyoruz. Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz" ifadelerine yer verildi.

SİYASET
23 Mayıs 2022 - 22:03
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İYİ Parti'nin yeni sloganı belli oldu: Az kaldı
İYİ Parti yeni yayınladığı kampanya filminde "Az kaldı" sloganıyla dikkat çekti. Reklam filminde "Biz iktidara yürüyoruz. Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz" ifadelerine yer verildi.

Seçim çalışmalarını hızlandıran İYİ Parti, "azkaldi.org" adlı adresi kullanıma açtı.

Burada iktidara geldiklerinde mevcut sorunlara yönelik çözüm önerilerini sunan İYİ Parti, reklam filminde de "Biz iktidara yürüyoruz" dedi.

"GÜNEŞİN DOĞMASINA ÇOK AZ KALDI"

"Biz iktidara yürüyoruz" denilen reklam filminde, "Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz. Çok az kaldı. Güneşin doğmasına çok az kaldı" ifadelerine yer verildi.

Gazeteci Murat İde yönetimindeki İYİ Parti iletişim kampanyası, bu yılki reklam kampanyasının adını "#AzKaldı" olarak belirledi.

Hazırlanan reklam filminde Meral Akşener’in de yer aldığı görüldü.

"MİLLETİMİZ ÇİLE ÇEKİYOR"

Reklam filminde Akşener'in şu cümleleri kurduğu duyuldu:

“Arkamızda milletimizin desteği ile yalanları bozarak, duvarları yıkarak yürüyoruz. Milletimiz uçan fiyatlar, gün aşırı gelen zamlar, astronomik faturalar altında çile çekiyor.

Milletimizi içine girdiği bu sarmaldan mutlaka kurtaracağız. Az kaldı. Biz iktidara yürüyoruz. Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz. Çok az kaldı. Güneşin doğmasına çok az kaldı.”

"TÜRKİYE TARİHİNİN EN DERİN KRİZİNİ YAŞAMAKTAYIZ"

İYİ Parti tarafından yapılan açıklamada kampanyaya dair şu ifadeler kullanıldı:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Türkiye’yi il il, ilçe ilçe gezerek, vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek, TBMM kürsüsünden her hafta milletimizin taleplerini dile getirerek, İYİ Parti’nin liyakatli kadrolarının hazırladığı çözüm önerilerini, plan ve projelerini kamuoyuna açıklayarak, ‘Millet Bizi Çağırıyor’ kararlılığı ile başlattığı iktidar yürüyüşünün ivmesini her geçen gün artırmaktadır.

İktidarın liyakat, adalet, güven ve duyarlılık yoksunluğu ile Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en derin ekonomik ve sosyal krizini yaşamaktayız.

"TÜRKİYE KUTUPLAŞMADAN YORULMUŞTUR"

Suni gündemlerle gerçeklerin gölgelenmeye çalışıldığı bu buhran zamanlarında İYİ Parti olarak biliyoruz ki; Türk Tipi Başkanlık Sistemi diye adlandırılan bu ucube sistem artık Türk milletinin çilesine dönüşmüştür.

Türkiye kutuplaşmadan yorulmuştur, liyakatsizlik ve fırsat eşitsizliği umutsuzluğa dönüşmüştür. Her geçen gün fakirleşen ülkemiz ve tarumar edilen devlet kurumlarımız, milletimizin şahsiyet meselesi haline gelmiştir.

GENÇLİĞE HİTABEYE ATIF

Okula oğlunu aç gönderen annenin isyanı, kızına bir oyuncağı değil şekeri bile alamayan babanın çaresizliği, zihinlerimizi ve yüreklerimizi harap eden karanlık bir fırtına haline gelmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘İktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur’ öngörüsü gereği; milletimizi koruyup kollayacak, adil, merhametli ve haysiyetli bir Türkiye’yi geleceğe güçlü biçimde taşıyacak devlet aklı ve anlayışını egemen kılmak, vazifemizdir.

Umutla, huzurla, refah ve güven içerisinde, ayrışmadan bir arada yaşayabileceğimiz bir memleket, haklı özlemimizdir.

"AZ KALDI"

Bu amaçla hazırladığımız Mayıs 2022 İletişim Kampanyamızın ana sloganını ‘#AzKaldı’ olarak belirledik. İYİ Parti’nin; kapsayıcı, olumlu, güven veren, içten siyaset dilini ve anlayışını gerek reklam filmimizle gerekse şarkımızla vurguladık.

Sabrı tükenmiş, yorgun düşmüş milletimiz umudunu kesmesin. Milletimizle el ele, kol kola, omuz omuza vererek ulaşacağımız, güven, huzur ve yepyeni umutlarla uyanacağımız İYİ Parti iktidarına, o güneşli ve kutlu güne ‘#AzKaldı.’

Bu vesileyle; Türkiye’nin öncelikli sorunlarını merkeze alarak, umutları gerçeğe dönüştürecek proje ve çözüm önerilerimizi ‘azkaldi.org’ ile milletimizin takdirine sunuyoruz."

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Deri Kaplı Tarihi Kitapla Yakalandılar: 2 Gözaltı!
Deri Kaplı Tarihi Kitapla Yakalandılar: 2 Gözaltı!
Bir Tartışma, Bir Kurşun, Bir Can: Talas'ta Kanlı Sabah!
Bir Tartışma, Bir Kurşun, Bir Can: Talas'ta Kanlı Sabah!
Gelecek İçin İmzalar Atıldı: GÖKTİM Sahneye Çıkıyor!
Gelecek İçin İmzalar Atıldı: GÖKTİM Sahneye Çıkıyor!
Festivalin İlk Kareleri Şanlıurfa'dan Dünyaya Açıldı!
Festivalin İlk Kareleri Şanlıurfa'dan Dünyaya Açıldı!
Kan Ver, Umut Ol: Çocuklara Nefes Oldular!
Kan Ver, Umut Ol: Çocuklara Nefes Oldular!
'TEKNOFEST Azerbaycan' için hazırlıklar sürüyor
'TEKNOFEST Azerbaycan' için hazırlıklar sürüyor

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.