• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
17:51
Küresel Ekonomiye Hürmüz Müjdesi İran Boğazı Ticari Trafiğe Açtı
17:01
Rektör Altun: Kitap, En Güçlü Dostumuzdur!
15:42
Kayseri Devlet Tiyatrosunun Yanında Silahlı Çatışma
13:07
Gece Saatlerinde Bıçaklı Dehşet: 4 Kişi Hastanelik!
12:39
Suç Sadece Çocuğun Değil: Yeni Düzenleme Yolda!
12:25
Balıkesir'de Öldürülen Kayserili Akademisyenden Acı Veda
12:23
Sucukta Beklenmeyen İçerik: Kayseri’de İki Firma Listede!
12:14
Bir Dönemin Sesiydi… Rıza Tamer'den Acı Veda!
11:57
PFDK Kararını Açıkladı Kayserispor'a Ağır Fatura
10:35
Görevdeki Başkan Gözaltında: Uşak Eşme’de Büyük Soruşturma!
10:01
Kayseri’de Bugün Kimler Karanlıkta Kalacak?
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok, "Biz çiftçi ve besiciyi, onlarda bizi destekleyecek"
GENEL
Yayınlanma: 07 Şubat 2024 - 17:03

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok, "Biz çiftçi ve besiciyi, onlarda bizi destekleyecek"

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas’ın kırsal mahallelerinde çiftçilik ve besicilik yapan vatandaşlar ilgilendiren projenin detaylarını paylaştı.

GENEL
07 Şubat 2024 - 17:03
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas’ın kırsal mahallelerinde çiftçilik ve besicilik yapan vatandaşlar ilgilendiren projenin detaylarını paylaştı. Gözütok, “Boş tarla bırakmayacağız, siz yeter ki ekin, sizin ne ekeceğinizi biz söyleyeceğiz. Sizin ihtiyacınız olan traktör, sulama, tohum hepsini biz size satacağız, sonunda da hasat ettiğiniz ürününüzü satın alacağız ve bunu hak edişiniz olan üründen düşeceğiz. Sizi desteleyeceğiz diyeceğiz köylerdeki çiftçilerimize. Biz aldığımız ürünleri Torku benzeri bir yapı kurarak tüm Türkiye’ye işleyip, satacağız” dedi. 
İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart yerel seçim öncesi Talas’ta vatandaşlarla bir araya geldi. 


‘KÖYDE BOŞ TARLA BIRKMAYIP, HEPSİNİ EKECEĞİZ’


İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, “İnsanlara 10 ton kömür, 5 ton odun, 3 ton makarna vaat etmiyoruz, vaat etmeyeceğiz. Sosyal belediyeciliği maalesef ülkenin içine sokulduğu bu ekonomik krizden bir nebze rahatlatmak için önce sosyal belediyeciliği öne alacağız ama sonra da üreten belediyeciliği teşvik ederek, üreten insanları teşvik ederek sosyal yardımların sayısını nasıl bir ülkenin gelişmişliğini ne belirler? Sosyal yardımı çok alan değil, az alan, ayakları üstünde duran ülke belirler. Sosyal yardıma muhtaç hale gelmişse ülkeler o ülke batmış demektir! Biz bu konuda ne yapacağız? Bizim köylerle ilgili projelerimiz var. Biz diyoruz ki köylere; bunların fizibilitesini yapacağız, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ziraat Mühendisleri ile çalışmamızı yaptıktan sonra bizim ne kadar arazimiz var köylerde. Öncelikle boş arazi bırakmayacağız. Hollanda tipi kooperatifçilik kuracağız. Bizim icat ettiğimiz bir şey değil ama başarılı bir proje. Hollanda küçücük toprağı ile dünyanın ürününü ihraç ederken biz bugün burada ithal edip ekmeği, domatesi, biberi nereden alırız diye garip bir hesabın içine girdik. Biz diyoruz ki boş tarla bırakmayacağız, siz yeter ki ekin. Sizin ne ekeceğinizi biz söyleyeceğiz. Sizin ihtiyacınız olan traktör, sulamayı, tohumu bunların hepsini biz size satacağız, sonunda da hasat ettiğiniz ürününüzü satın alacağız ve bunu hak edişiniz olan üründen düşeceğiz. Siz desteleyeceğiz diyeceğiz köylerdeki çiftçilerimize. Biz aldığımız ürünleri Torku benzeri bir yapı kurarak tüm Türkiye’ye işleyip, satacağız” ifadelerini kullandı. 
Gözütok, “Hayvancılık alanında da yapacağımız projelerimiz var. Köylere gidiyoruz vatandaşlarımız diyor ki; ‘Bana kura ile 20 tane koyun verdi belediye ve belediye bu koyunlarla beni satın aldı!’ 20 koyun insanı ne ihya eder, ne bıraktırabilir onu, hibe olarak almış sanırım satmama garantisi var. Biz diyoruz ki böyle olmaz. Biz size sayısı binlerle ifade edilen koyunlar vereceğiz. Ahırınızı gerekirse yapacağız, mandıralarınızı yapacağız ve burada bir üretim üssü olacağız biz. İnsanlarımızı doğdukları yerde yaşatacağız. Biz size bakacağız, sizde bize bakacaksınız diyoruz köylerde yaşayan vatandaşlarımıza” dedi.

# İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Palancıoğlu: “Ne Kadar Çok Okursak O Kadar Güzel Konuşuruz”
Palancıoğlu: “Ne Kadar Çok Okursak O Kadar Güzel Konuşuruz”
Vali Çiçek: “Çocuklarımızın Yeri Kitap Fuarları ve İlim Yuvalarıdır”
Vali Çiçek: “Çocuklarımızın Yeri Kitap Fuarları ve İlim Yuvalarıdır”
Kocasinan Kaymakamı Ermiş: Kitap Fuarı Rekora Koşuyor
Kocasinan Kaymakamı Ermiş: Kitap Fuarı Rekora Koşuyor
Küresel Ekonomiye Hürmüz Müjdesi İran Boğazı Ticari Trafiğe Açtı
Küresel Ekonomiye Hürmüz Müjdesi İran Boğazı Ticari Trafiğe Açtı
Rektör Altun: Kitap, En Güçlü Dostumuzdur!
Rektör Altun: Kitap, En Güçlü Dostumuzdur!
Depremzede Aysima hastane odasında eğitim almaya başladı
Depremzede Aysima hastane odasında eğitim almaya başladı

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.