• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
14:55
Erciyes İhtisas Sanayi'de Genel Kurul Kararı: Oy Birliğiyle Kabul Edildi
14:41
Pınarbaşı’nda Deprem Fırtınası! Şener Üşümezsoy Senaryoyu Anlattı
12:58
YKS’de Saniyelerle Kaybettiler! 2 Öğrenci Sınava Alınmadı
11:20
Eski Araç Sahiplerini Rahatlatacak Teklif TBMM’de
11:06
Emeklilere Ev Umudu! TOKİ Teklifi Meclis Gündeminde
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. İYİ Partili Yücel Terör saldırısını kınadı
GENEL
Yayınlanma: 16 Aralık 2021 - 12:32

İYİ Partili Yücel Terör saldırısını kınadı

İYİ PARTİLİ Kazım Yücel, 17 Aralık'ta yapılan terör saldırısını kınadı ve şehitlere rahmet, gazilere de huzurlu ömür diledi.

GENEL
16 Aralık 2021 - 12:32
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İYİ Partili Yücel Terör saldırısını kınadı
İYİ PARTİLİ Kazım Yücel, 17 Aralık'ta yapılan terör saldırısını kınadı ve şehitlere rahmet, gazilere de huzurlu ömür diledi. Yücel, "Hiçbir terör saldırısı Türk Milletini yolundan alıkoymadı ve koyamaz. Biz Türk Milleti, bir ölür, bin diriliriz. Topraklarımızda emelleri olanlar şunu iyi bilmeli ki hepimiz Mehmetiz, hepimiz Mehmetçiğiz" dedi.

17 Aralık 2016 Pazar günü PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen kahpe saldırıda 15 askerimiz şehit düşmüş, 54 kahraman da yaralanmıştı. Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel de kahpe terör saldırısının 5'inci yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Yücel, yayınladığı mesajlar terör saldırısını kınadı.

LANETLİYORUM

Yücel, "17 Aralık'ta gerçekleştirilen menfur terör saldırısını en ağır şekilde lanetliyorum. O gün çarşı iznine çıkan kahramanlarımıza Talas Bulvarı üzerinde terör saldırısı yapılmış ve Türk Milleti kalbinden vurulmuştu. Elbette ne o şehitlerin ailesinin acılarını dindirebiliriz ne de gazilerimizin yaşadığı travmayı atlatabiliriz. Ama şehit yakınlarımıza ve gazilerimize daha çok çalışarak İYİ ve HUZURLU bir Türkiye bırakabiliriz." dedi.

BİZİ ESARET ALTINA ALAMAZLAR

Yücel, "Biz topraklarda kanımızla canımızla var oldu. Bütün zorluklara Malazgirt'ten başlayarak göğüs gerdik. Hiçbir sıkıntıyı canımızdan ileri görmedik ve vatanımız için her türlü bedeli ödemeye yemin ettik. Biliyoruz ki zor bir coğrafyadayız ve bu coğrafyanın en ağır bedelleri ile karşılaşıyoruz. Bizi bu topraklardan çıkartmak isteyenlerin hain planladı hiç bitmedi ve bitmiyor. Bunları biliyor ve yaşamımıza önlemlerini alarak devam ediyoruz. Çok uzağa gitmeye gerek yok. İstanbul işgal edilmiş, yurdumuz parça parça bölünmüştü. Yine emperyalistler bu topraklarda işbirliği yapacak hainler bulmuş ve ülkemizi parsel parsel bölüşmüşlerdi. Adımlarını da o yönde atmışlardı. Ama unuttukları bir şey vardı. Biz Türk'tük ve kanımızın son damlasına kadar da vatanımızı korumak için yaratılmıştık. Ve bunu da Gazi Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkması ve Kurtuluş Mücadelesinin başarıya ulaşmasıyla yeniden Dünyaya öğrettik. Yine o kan ve yine o millet var hala bu topraklarda. Belki yaptıkları hain saldırılarla canımızı acıtabilirler, içimizi yakabilirler ama asla bizi esaret altına alamazlar ve emellerine ulaşamazlar" dedi.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, GAZİLERİMİZE HUZUR DİLİYORUM

Türkiye'nin 1984 yılından bu yana Bölücü Terör Örgütü ile mücadelesinin sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, "Ne yaparlarsa yapsınlar, ne plan kurarlarla kursunlar elbette önce Cenabı Allah'ın yardımı sonra da büyük Türk Milletinin iradesi ile biz bu topraklarla var olacağız.

Hiçbir irade ve hiçbir hain emel bizi diz çöktüremeyecek. Kurdukları planları başlarına bugüne kadar çaldık, bundan sonrada çalmaya devam edeceğiz. Biz dost bilene dost olacağız, düşmanlık besleyenlere de Türk'ün gücünü göstermekten hiçbir şartta kaçınmayacağız. Bunu herkesin böyle bilmesi ve buna göre davranması gerektiğini de öğrettik ve öğreteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 17 Aralık 2016 tarihindeki menfur saldırıda şehit düşen 15 kahramanımıza Cenabı Mevlamdan rahmet diliyorum. Yakınlarına yeniden başsağlığı mesajlarımı iletiyorum. Yine saldırıda yaralanan 54 gazimize huzur dolu yarınlar diliyorum." dedi

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Şaban Çopuroğlu TYT Öncesi Öğrencileri Yalnız Bırakmadı
Şaban Çopuroğlu TYT Öncesi Öğrencileri Yalnız Bırakmadı
Murat Cahid Cıngı Anlattı: Kayseri'nin Gizli Hazinesi Pulat Demiri
Murat Cahid Cıngı Anlattı: Kayseri'nin Gizli Hazinesi Pulat Demiri
Kayseri'deki Bakan Ziyaretleri Şehre Ne Kazandıracak?
Kayseri'deki Bakan Ziyaretleri Şehre Ne Kazandıracak?
Türkiye-Almanya Ticari İlişkilerinde Yeni Dönem: Vize Engeli Aşılıyor!
Türkiye-Almanya Ticari İlişkilerinde Yeni Dönem: Vize Engeli Aşılıyor!
Erciyes İhtisas Sanayi'de Genel Kurul Kararı: Oy Birliğiyle Kabul Edildi
Erciyes İhtisas Sanayi'de Genel Kurul Kararı: Oy Birliğiyle Kabul Edildi
Aleyna Tilki düğmelerini açıp paylaştı!
Aleyna Tilki düğmelerini açıp paylaştı!

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.