• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
10:16
Enflasyonda Mayıs Tablosu: TÜİK %32,61 Dedi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Katar: 2022 Dünya Kupası için gerekli güvenlik hazırlıkları tamamlandı
GENEL
Yayınlanma: 03 Kasım 2022 - 19:20
Güncelleme: 03 Kasım 2022 - 19:21

Katar: 2022 Dünya Kupası için gerekli güvenlik hazırlıkları tamamlandı

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası'na günler kala ev sahibi ülke olarak gerekli tüm güvenlik hazırlıklarının tamamlandığını duyurdu.

GENEL
03 Kasım 2022 - 19:20
Güncelleme: 03 Kasım 2022 - 19:21
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Katar: 2022 Dünya Kupası için gerekli güvenlik hazırlıkları tamamlandı
İçişleri Bakanlığı ve Dünya Kupası Güvenlik Güçleri Sözcüsü Ceber en-Nuaymi, düzenlediği basın toplantısında, 2022 FIFA Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında son duruma ilişkin bilgi verdi.  

Nuaymi, 2022 FIFA Dünya Kupası için güvenlik hazırlıklarının tamamlandığını; muhtemel kriz ve risklerle başa çıkmak üzere alternatif düzenlemeleri kapsayan bazı stratejik planların yapıldığını belirtti.

Bu bağlamda tüm yetkili birimlerin, taraftarların güvenliği için çalışacağını kaydeden Nuaymi, Dünya Kupası'nın en güvenli şekilde gerçekleşmesi adına tüm kesimlerle iş birliği içerisinde olduklarını aktardı.

Nuaymi, Dünya Kupası'nın güvenliğinin sağlanması konusunda dost ve kardeş ülkelerle aralarında kapsamlı bir iş birliği olduğunu vurguladı.

Katar'a girişlerde maç bileti uygulamasının 2 Aralık'ta sona ereceğini kaydeden Nuaymi, ülkeye gelecek futbolseverlerin konforu için geliştirilen "Hayya" kart şartının da devam edeceğini belirtti.

Sağlık alanında sunulacak hizmetler Dünya Kupası organizasyonu sağlık hizmetleri sözcüsü Yusuf el-Müslemani de Dünya Kupası için Katar'a gelenlerden Kovid-19 testi istenmeyeceğini ve karantina uygulanmayacağını söyledi.

Müslemani, Katar'ın Dünya Kupası seyircileri için özel olarak hazırladığı "Hayya" kart sahiplerinin, acil durumlarda Hamad Tıp Kurumu'na bağlı 4 hastanede ücretsiz tedavi olabileceğini aktardı.

"Bu sağlık kurumları ihtiyaç durumunda 16 bin taraftara hizmet verebilecek." diyen Müslemani, taraftarlara hizmet verecek hastaneler ve klinikler için bilgilendirici bir internet sitesinin tasarlandığını kaydetti.

Güvenli ve sorunsuz bir ulaşım amaçlanıyor Dünya Kupası Operasyonları Müdür Yardımcısı Ali el-Ali de turnuva süresince metroların 165 saniyede bir hareket edeceğini ve 3 bin 600 otobüsle ulaşımın sağlanacağını söyledi.

"Tüm taraftarlar için güvenli ve sorunsuz bir ulaşım hizmeti vermeyi amaçlıyoruz." diyen Ali, ulaşım konusunda internet yoluyla ve dağıtılacak broşürlerle bilgilendirme yapılacağını belirtti.

20 Kasım - 18 Aralık'ta düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Katar, Orta Doğu'da dünya kupasının yapıldığı ilk Arap ülkesi olacak.

  Muhabir: Serdar Bıtmez,Halime Afra Aksoy,Çağrı Koşak


AA
# 2022 dünya kupası gruplar# 2022 dünya kupası ne zaman# 2022 dünya kupası fikstür# 2022 dünya kupası elemeleri# 2022 dünya kupası hangi kanalda
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
KKTC Otellerinden Sürpriz Hamle: Fiyat Yerine Deneyim
KKTC Otellerinden Sürpriz Hamle: Fiyat Yerine Deneyim
Müdür Öztürk:
Müdür Öztürk: "El Birliğiyle Daha Yaşanabilir Bir Çevre"
Haftanın Cuma Hutbesi
Haftanın Cuma Hutbesi
Jakirovic'ten Kayserispor İtirafı:
Jakirovic'ten Kayserispor İtirafı: "Kendimi Değerli Hissettim"
Enflasyonda Mayıs Tablosu: TÜİK %32,61 Dedi
Enflasyonda Mayıs Tablosu: TÜİK %32,61 Dedi
Rusya ve Ukrayna arasında savaşta esir düşen askerlerin değişimi yapıldı
Rusya ve Ukrayna arasında savaşta esir düşen askerlerin değişimi yapıldı

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.