Kayseri basın camiasının önde gelen temsilcileri, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen buluşmada, Kayseri’de devam eden ve planlanan çalışmalar ile kent basınının beklentileri masaya yatırıldı.
Ziyarete Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şube Başkanı Doğan Havur’un yanı sıra, AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, KGC Genel Sekreteri Mustafa Gürbüz ve gazeteci Faruk Aydemir de katıldı.
Görüşmede, Kayseri’de yürütülen çevre şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, yerel basının çalışma koşulları ve beklentileri de gündeme geldi. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kentin gelişimine yönelik projelerin önemi vurgulandı.
Ziyaretin sonunda Bakan Murat Kurum’a, Kayseri’nin Yahyalı ilçesine özgü el emeği bir halı hediye edildi. Heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Kurum, Kayseri basınının kent yaşamına sağladığı katkıya dikkat çekerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, basın camiası adına başarı dileklerini iletti.
Kaynak : Haber Merkezi
Seda Kantekin




