Kayseri basketbol camiasını sevindiren gelişme yaşandı. Kayseri temsilcisinin ligde yoluna devam etmesi yönünde önemli bir karar alındı.
Kayseri ile ilgili açıklama yapan Hüseyin Okandan, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile gerçekleştirilen görüşmeler ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun katkıları sonucunda takımın ligde mücadelesini sürdüreceğini duyurdu.
Okandan açıklamasında, gençlerin sporla buluşmasının ve Kayseri’nin her branşta başarılarla anılmasının önemine dikkat çekerek, şehrin spor ve sporculara desteğinin devam edeceğini belirtti.
Süreçte destek veren Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve emeği geçenlere teşekkür eden Okandan, alınan kararın Kayseri’ye ve basketbol camiasına hayırlı olmasını diledi.
Buse Yıldız




