Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün Melikgazi, Talas ve Kocasinan’da eş zamanlı yürüttüğü geniş kapsamlı Huzur uygulamaları, şehir genelinde dikkat çeken sonuçlar ortaya çıkardı. Denetimlerde 5 bin 486 kişi ile 2 bin 273 araç sorgudan geçirildi.
Uygulamalarda haklarında arama kararı bulunan 5 kişi yakalanırken, 1 yoklama kaçağı hakkında da gerekli işlemler yapıldı. Ekipler, kontroller sırasında çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirerek 6 şüpheli hakkında adli süreç başlattı.
Aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, toplam 91 fişek ile hacizli/yakalamalı bir araç da bulundu. Trafik yönüyle yapılan kontrollerde ise 3 sürücüye ilgili kanun maddeleri kapsamında toplam 5 bin 146 TL para cezası uygulandı.
Kent genelinde güvenlik ve huzurun sağlanmasına yönelik operasyonların aralıksız süreceği belirtildi.
Buse Yıldız




