• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
12:39
Suç Sadece Çocuğun Değil: Yeni Düzenleme Yolda!
12:25
Balıkesir'de Öldürülen Kayserili Akademisyenden Acı Veda
12:23
Sucukta Beklenmeyen İçerik: Kayseri’de İki Firma Listede!
12:14
Bir Dönemin Sesiydi… Rıza Tamer'den Acı Veda!
11:57
PFDK Kararını Açıkladı Kayserispor'a Ağır Fatura
10:35
Görevdeki Başkan Gözaltında: Uşak Eşme’de Büyük Soruşturma!
10:01
Kayseri’de Bugün Kimler Karanlıkta Kalacak?
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Kayseri'de "SİBERAY Bil-Kazan" Yarışmasının Finali Yapıldı
GENEL
Yayınlanma: 23 Mayıs 2024 - 16:40

Kayseri'de "SİBERAY Bil-Kazan" Yarışmasının Finali Yapıldı

Kayseri'de siber suçlarla mücadele için düzenlenen "SİBERAY Bil-Kazan" yarışmasının finalinde, dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

GENEL
23 Mayıs 2024 - 16:40
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kayseri'de
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen "SİBERAY" programı kapsamında düzenlenen "SİBERAY Bil-Kazan" yarışmasının finali, Kayseri Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törene Kayseri Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ahmet Yılmaz, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse katıldı.

Törende konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, siber suçlarla mücadelenin önemine vurgu yaparak, bu tür yarışmaların farkındalığı artırmada ve gençleri bilinçlendirmede önemli bir rol oynadığını belirtti. Aydın, "Siber suçlar, teknolojinin hızla geliştiği günümüzde büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Bu nedenle, suçların gerçekleşmeden engellenmesi ve maddi manevi zararların en aza indirgenmesi amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar büyük önem taşımaktadır. Gençlerimizi bu konuda bilinçlendirmek için düzenlediğimiz 'SİBERAY Bil-Kazan' yarışması, amacımıza ulaşmamızda önemli bir adım oldu," dedi.

Yarışma kapsamında öğrenciler, siber güvenlik ve siber suçlarla mücadele konularında bilgilerini sergilediler. Yoğun bir rekabetin yaşandığı finalde, öğrenciler bilgi ve becerileriyle jüriyi etkiledi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi. Birinci olan öğrenci ödülünü Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar'ın elinden alırken, ikinci olan öğrenciye ödülünü İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, üçüncü olan öğrenciye ise ödülünü Rektör Kurtuluş Karamustafa takdim etti.

Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa da yaptığı konuşmada, üniversite olarak siber güvenlik konusuna verdikleri önemi dile getirdi. Karamustafa, "Siber güvenlik, günümüz dünyasında en kritik konulardan biridir. Öğrencilerimizi bu alanda bilinçlendirmek ve onları geleceğe hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmelerini sağlamaktan mutluluk duyuyoruz," ifadelerini kullandı.

Törenin sonunda, yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Programa katılan yetkililer, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

 

 

 

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Sağlık Niyetine Zeytinyağı Diyenlere Büyük Darbe Hileli Markalar İfşa Edildi
Sağlık Niyetine Zeytinyağı Diyenlere Büyük Darbe Hileli Markalar...
Suç Sadece Çocuğun Değil: Yeni Düzenleme Yolda!
Suç Sadece Çocuğun Değil: Yeni Düzenleme Yolda!
Balıkesir'de Öldürülen Kayserili Akademisyenden Acı Veda
Balıkesir'de Öldürülen Kayserili Akademisyenden Acı Veda
Sucukta Beklenmeyen İçerik: Kayseri’de İki Firma Listede!
Sucukta Beklenmeyen İçerik: Kayseri’de İki Firma Listede!
Bir Dönemin Sesiydi… Rıza Tamer'den Acı Veda!
Bir Dönemin Sesiydi… Rıza Tamer'den Acı Veda!
PFDK’dan Kayserispor, Başkan Ali Çamlı ve Nazon’a ceza
PFDK’dan Kayserispor, Başkan Ali Çamlı ve Nazon’a ceza

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.