Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, kaçakçılıkla mücadelede kararlı duruşunu sürdürüyor. Asayişin sağlanması ve suçun önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında jandarma ekipleri, bir tırda yaptığı aramada çok sayıda Kaçak Sigara ele geçirdi.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Talas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kayseri-Malatya yolu üzerinde gerçekleştirdikleri yol kontrol devriyesinde bir tırı durdurdu. N.K. isimli şahsın kullandığı araçta, Çay ve Tütün Tespit Köpeği’nin desteğiyle yapılan aramada 140 karton, yani toplamda 1.400 paket bandrolsüz ve farklı markalara ait kaçak sigara tespit edildi.
Ele geçirilen ürünlere el konulurken, olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadele kapsamında denetimlerin aralıksız süreceğini vurguladı.





