Kayseri’de esnaf teşkilatlarında seçim heyecanı yaşandı. Kayseri Kahveciler Odası tarafından düzenlenen olağan genel kurul toplantısında üyeler sandık başına gitti.
Bir düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Kurul Başkanı Mustafa Alan, oda başkanları ve çok sayıda üye katıldı.

Toplantıda gündem maddeleri oylamaya sunuldu ve maddeler oy birliğiyle kabul edildi. Ardından başkanlık seçimlerine geçildi. İki listenin yarıştığı seçimde üyelerin oylarının çoğunluğunu alan mevcut başkan Mustafa Kaya, bir kez daha üyelerin desteğini alarak güven tazeledi.
KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek Mustafa Kaya’yı tebrik etti.
Kaynak: Haber Merkezi
Seda Kantekin




