• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
17:33
Bünyan’da Feci Kaza: 2 Ölü, 9 Yaralı
16:30
Vali Çiçek'ten ERVA Hedefi: 5 Ay İçinde 100'üncü Merkez Açılacak
15:20
Murat Cahid Cıngı'dan YKS Sonrası Gençlere Moral Mesajı
14:39
Ukrayna'dan Rusya'nın Lojistik Üssüne İHA Saldırısı
12:52
Tuncel Kurtiz'in Mezarı Gündem Oldu! Ünlü Oyuncudan Sert Tepki
12:34
KAYKODER'den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
10:46
Ters Şeritte Feci Kaza! Hatasının Bedelini Ağır Ödedi
10:16
Altın Fiyatları İki Haftanın Zirvesine Çıktı
10:06
Yolcu Otobüsü Devrildi: 31 Kişi Yaralandı
10:00
Kalbi Duran Gencin Parasını Çaldı! Vicdansızlık Kamerada
09:51
Depozito Sisteminde Yeni Dönem! Toplu İadede Kazanç Yarıya Düştü
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. MHP'li Semih Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na mafya cevabı: MHP'nin mafyayla torbacılarla işi olmaz
GÜNDEM
Yayınlanma: 07 Ocak 2023 - 11:24

MHP'li Semih Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na mafya cevabı: MHP'nin mafyayla torbacılarla işi olmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili MHP lideri Bahçeli'ye seslenerek “Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin” dedi.

GÜNDEM
07 Ocak 2023 - 11:24
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP'li Semih Yalçın'dan Kılıçdaroğlu'na mafya cevabı: MHP'nin mafyayla torbacılarla işi olmaz
CHP lideri Genel Kılıçdaroğlu'nun Sinan Ateş cinayetiyle ilgili MHP lideri Bahçeli'ye seslenerek 'Ne zamana kadar susacaksın?' dedi. Kılıçdaroğlu'na MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın cevap vererek “MHP'nin mafyayla, torbacılarla işi olmaz. Eğer bu ülkede siyasi mafya varsa, ki var; başını CHP çekiyor. Öyle bir mafya ki yedi kocalı Hürmüz gibi... Herkese kırıtıp her kesime ilişiyor” dedi. Yalçın, Babacan için ise “Ali Babacan isimli ne idüğü belirsiz zat” ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili MHP lideri Bahçeli'ye seslenerek “Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin” dedi.

Kılıçdaroğlu'na MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın cevap verdi. Yalçın Twitter'da yaptığı paylaşımlarında şunları söyledi:

'ÖNCE KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKSİN'

Kılıçdaroğlu ve yancıları aday belirleme sürecinde çuvalladığından, dikkatleri üzerlerinden uzaklaştırıp başka noktalara sevk etmeye çalışıyor. MHP'ye sardırma çabaları bu yüzden...

CHP'nin başındaki çelimsiz ve çaresiz zat, ne zaman başı sıkışsa MHP'ye ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye en adi iftiralarla saldırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu önce kendi söküğünü diksin, kendi ayıplarını örtsün, sonra başkalarında kusur ve eksik aramaya kalksın.

'BU ÜLKEDE SİYASİ MAFYA VAR'

CHP'nin başı şunu bilsin: MHP'nin mafyayla, torbacılarla işi olmaz. Eğer bu ülkede siyasi mafya varsa, ki var; başını CHP çekiyor. Öyle bir mafya ki yedi kocalı Hürmüz gibi... Herkese kırıtıp her kesime ilişiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun zerre kadar şerefi, haysiyeti ve namusu varsa; önce PKK'ya hangi sözleri verdiğini, DEVA Partisi'nin başındaki çapsız âdemle birlikte ayrılıkçı Kürtlerin acentesi HDP'ye hangi bölücü taahhütlerde bulunduğunu açıklar.

'ALİ BABACAN İSİMLİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ZAT...'

Ali Babacan isimli ne idüğü belirsiz zat, günlerdir Anayasa'da değiştirilmesi mümkün olmayan ilk 4 maddenin değiştirileceğini konuşuyor. Türkçe ile birlikte Kürtçe'nin eşit statüde yer alacağı iddiasını dile getiriyor.

Babacan, bin yıldır Türk'e ait olan egemenliği başka unsurlarla paylaşmaya cüret ediyor. Aynen Kılıçdaroğlu gibi, demokratik özerklikten söz ediyor. Bu iki kendini bilmez, milletimizin asla kimseyle paylaşmayacağı egemenlik haklarını hangi yetki, hak ve cüretle taksime kalkışıyor?

Başkan Ahmet Vefik Paşa, birliğe mani olacağı gerekçesiyle azınlıklara ve Müslüman milletvekilleri dâhil, bütün üyelere "Bir an evvel Türkçe öğrenin." diyerek ayar verirken, Cumhuriyet Türkiye'sinde Türkçeyle eşit statüde mahallî dil, hangi cesaretle gündeme getiriliyor?

'KILIÇDAROĞLU VE BABACAN'IN DİLİ; İHANETİN, BÖLÜCÜLÜĞÜN DİLİDİR'

İlk Osmanlı Anayasası'nda bile Türkçe yegâne resmî dil iken; ayrılıkçıların, etnik toplulukların dillerini aynı statüye getirme gayreti neyin nesidir?

Kılıçdaroğlu ve Babacan'ın dili; ihanetin, bölücülüğün dilidir. CIA'in planlarının ifşası, Pensilvanya'nın, FETÖ hesaplarının itirafıdır. Hürmüz Hanım'ın nikâhsız kocaları, bize önce bunları açıklayın; sonra MHP'ye ayar vermeye cüret edin!

# mhp genel başkanı sayın devlet bahçeli
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kültepe'ye Uluslararası İlgi: Güney Koreli Heyet Kayseri'de
Kültepe'ye Uluslararası İlgi: Güney Koreli Heyet Kayseri'de
Bünyan’da Feci Kaza: 2 Ölü, 9 Yaralı
Bünyan’da Feci Kaza: 2 Ölü, 9 Yaralı
Kurtulmuş'tan Af Tartışmalarına Net Nokta
Kurtulmuş'tan Af Tartışmalarına Net Nokta
Vali Çiçek'ten ERVA Hedefi: 5 Ay İçinde 100'üncü Merkez Açılacak
Vali Çiçek'ten ERVA Hedefi: 5 Ay İçinde 100'üncü Merkez Açılacak
Kasım Seçimi Öncesi KTO'da Büyük Sürpriz! Üçüncü Aday mı Geliyor?
Kasım Seçimi Öncesi KTO'da Büyük Sürpriz! Üçüncü Aday mı Geliyor?
Güreşe adanmış hayat: Yaşar Doğu
Güreşe adanmış hayat: Yaşar Doğu

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.