Melikgazi Belediyesi’nin Kasım ayı meclis toplantısı, belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 12 asıl ve 2 ek olmak üzere toplam 14 madde görüşülerek karara bağlandı.
Erciyes Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri toplantıya katılarak yerel yönetim uygulamalarını yakından gözlemleme fırsatı buldu. Öğrenciler, Başkan Palancıoğlu’na belediye çalışmaları ve projeleri hakkında sorular yöneltti. Palancıoğlu, samimi ve detaylı yanıtlarıyla öğrencilere bilgilendirme yaptı.
Başkan Palancıoğlu, “Yerel yönetim uygulamalarını gençlerle paylaşmak ve onların sorularını yanıtlamak bizim için büyük önem taşıyor. Bu sayede hemşehrilerimiz için yaptığımız hizmetleri daha iyi anlatabiliyor, öğrencilerimiz de uygulamaları yerinde gözlemleme şansı buluyor” dedi.
Toplantı sonunda, öğrencilere ve katılımcılara teşekkür eden Palancıoğlu, Melikgazi’deki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.





