Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy hakkında ortaya atılan iddialara, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’dan yanıt geldi.
Soylu, kamuoyuna yansıyan iddialarda adının kullanılmasını “lekeleme ve istismar” olarak nitelendirerek, söz konusu görüntülü aramanın 22 Kasım tarihinde Trabzon Kitap Fuarı’nda, vatandaşlarla birlikte bulunduğu sırada gerçekleştiğini ifade etti. Bu görüşmenin farklı bir bağlamda sunulmasına tepki gösteren Soylu, iddiaların gerçekle bağdaşmadığını vurguladı.
Açıklamasında, şahsına yönelik isnatları kesin bir dille reddeden Soylu, bu tür söylemlerin kasıtlı şekilde çarpıtıldığını belirterek, kendisinin böyle bir üslup ve ortamla ilişkilendirilmesini kabul etmediğini dile getirdi.
Buse Yıldız




