• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
13:25
Gençlikte İnanç Sorgusu: Sorgulama Dönemi Dikkat Çekiyor
13:25
Kayseri'nin üretim gücünü fuarcılıkta da markaya dönüştüreceğiz
13:11
Körler Sağırlar Birbirlerini Ağırlar
13:03
SON DAKİKA | Foça’da 3.7’lik Deprem İzmir’de Hissedildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. Spor severler yarışmaya akın etti
SPOR
Yayınlanma: 20 Kasım 2022 - 16:32

Spor severler yarışmaya akın etti

Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğinde ve Spor A.Ş. ev sahipliğinde Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası düzenlendi.

SPOR
20 Kasım 2022 - 16:32
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Spor severler yarışmaya akın etti
Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğinde ve Spor A.Ş. ev sahipliğinde Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonada Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü birinci oldu. 

Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde, gerçekleştirilen Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası’na Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Zübeyir Bekiroğlu sporcular ve çok sayıda sporsever katıldı. 

Yarışmacılara başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımız diyor ya biriz, beraberiz hep birlikte Türkiye’yiz. Gerçekten devletine, milletine sevdalı, bayrağına sevdalı şehrimiz olan Kayseri’mizdeyiz hep beraber. Tesisleşme bağlamında sağ olsun değerli federasyon başkanımızın gayretleri ile böyle bir çalışmaya müsaade etmesi bizim için önemli ve anlamlı. Tabi Kayseri’yi ticaretin ve endüstrinin de merkezi olarak görmenin yanında sporun, turizmin, kültürün, 6 bin yıllık medeniyetlere ev sahipliği yapmış olmanın kadim bir şehir olarak, en güzel örneklerini sergilemeyi önemsiyoruz. Kayak merkezinde, Erciyes dağımızda bu işin amiral gemisi olarak görürken, ata sporlarını da çok önemsediğimizi buradan paylaşmak istiyoruz. Yüksek irtifa merkezimiz yine Erciyes dağımızda Erzurum Belediyemizin yaptığı gibi hayata geçirirken, aynı şekilde bizler de her spor dalına değer verme, fırsat verme, gençlerimizi olumsuzluklarla buluşturmak yerine sporla buluşturmayı çok çok önemsiyoruz. İnşallah dediğiniz gibi dostluk kazanacak, kardeşlik kazanacak, birlik, beraberlik, dayanışma kazanacak. Atamıza, ecdadımıza, Selçuklu’ya, Osmanlı’ya, Cumhuriyet’imize layık olma yolunda hep beraber el ele, gönül gönüle diyoruz” şeklinde konuştu. 


‘GELENEKSEL SPORLARI YAŞATMAK HEPİMİZİN GÖREVİ’

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise Türkiye Geleneksel Atlı Spor Federasyonu ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiği konuşmasında, “Öncelikle bu güzel organizasyonu yapan Türkiye Geleneksel Atlı Spor Federasyonumuza ve başkanına ve bize bu organizasyonda en güzel ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza tekrar şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten geleneksel sporları yaşatmak hepimizin görevi. Bunda da en önemli görevlerden birisi de belediyelerimize düşüyor” şeklinde konuştu. Başkan Çakın, Uşak’taki cirit faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, cirit müsabakaları kapsamında Başkan Büyükkılıç’ı Uşak’ta ağırlamayı temenni etti.

ERZURUM ŞENGEL ATLI SPOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU

Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası’nın final müsabakasıyla sona eren ve Uşak 1 Eylül Atlı Spor Kulübü ile Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü arasında gerçekleşen karşılaşmanın galibi Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü oldu. 
Şampiyonada, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Zübeyir Bekiroğlu tarafından Başkan Büyükkılıç’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Op. Dr. Yahya Melih Işık’tan Kayseri’ye Yeni Estetik Merkezi:
Op. Dr. Yahya Melih Işık’tan Kayseri’ye Yeni Estetik Merkezi: "Yeni...
Kayseri’de Teknoloji Rüzgârı: GÖKTİM Akademi
Kayseri’de Teknoloji Rüzgârı: GÖKTİM Akademi
Ahilik Kültürü Esnafla Yaşıyor
Ahilik Kültürü Esnafla Yaşıyor
Kayseri de Şaşırtan Tablo! Kayserililer Vekillerini Tanımıyor
Kayseri de Şaşırtan Tablo! Kayserililer Vekillerini Tanımıyor
Gençlikte İnanç Sorgusu: Sorgulama Dönemi Dikkat Çekiyor
Gençlikte İnanç Sorgusu: Sorgulama Dönemi Dikkat Çekiyor
Kayseri'de düzenlenen Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası tamamlandı
Kayseri'de düzenlenen Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası tamamlandı

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.