Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ulaşım altyapısını güçlendirmek ve bakım çalışmalarını sürdürmek amacıyla yeni bir düzenlemeye gidiyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sürücüler Kerkük Bulvarı üzerindeki trafik akışı konusunda uyarıldı.
Yürütülen çalışmalar kapsamında, Kerkük Bulvarı üzerinde bulunan üst geçitlerde bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirilecek. Bu nedenle 17 Şubat 2026 Salı ve 18 Şubat 2026 Çarşamba günleri, saat 10.00 ile 16.00 arasında trafik düzeninde değişikliğe gidilecek.
Belirtilen tarih ve saatlerde, Kerkük Bulvarı’ndan Atatürk Bulvarı’na gidiş-geliş istikametleri, çalışma durumuna göre tek şerit olarak trafiğe kapatılacak. Ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Belediye yetkilileri, çalışmaların 18 Şubat Çarşamba günü saat 16.00’da tamamlanmasının planlandığını ve bu saatten itibaren yolun tamamen trafiğe açılacağını bildirdi. Sürücülerin çalışma yapılan bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
Kaynak: Haber Merkezi
Sılanur Atila




