Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda önemli dereceler elde eden Emniyet ERVA Spor Kulübü sporcu ve antrenörleri, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, önceki dönem Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve hayırsever iş insanı Saffet Arslan da yer aldı. Vali Çiçek, sporcularla yakından ilgilenerek elde edilen başarıların Kayseri ve Türkiye adına gurur verici olduğunu ifade etti.
Sporcuları ve onları yetiştiren antrenörleri tebrik eden Vali Gökmen Çiçek, sporun gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişiminde önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. Bu tür başarıların artarak devam etmesini temenni eden Çiçek, sporculara kariyerlerinde başarılar diledi.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Musa Yusuf Işık




