• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Resmi Reklamlar
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • 3. SAYFA
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT SPOR TEKNOLOJİ OTOMOBİL GENEL REKLAM
  • Ara
SON DAKİKA:
10:57
Bağlamış’tan Develi’ye Yem Fabrikası Müjdesi!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
  1. Haberler
  2. GENEL
  3. Trafik ekipleri haziran ayında 34 bin 615 aracı kontrol etti
GENEL
Yayınlanma: 08 Temmuz 2022 - 13:23

Trafik ekipleri haziran ayında 34 bin 615 aracı kontrol etti

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından gerçekleşen denetimlerin 1 aylık verilerini açıkladı.

GENEL
08 Temmuz 2022 - 13:23
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Trafik ekipleri haziran ayında 34 bin 615 aracı kontrol etti
KAYSERİ (1HA) – Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından gerçekleşen denetimlerin 1 aylık verilerini açıkladı. Bu kapsamda haziran ayında kent genelinde 34 bin 615 araç kontrol edilerek, eksikliği görülen 13 bin 785 araca para cezası uygulandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince kentte yapılan 1 aylık verileri açıkladı. Kent genelinde yapılan denetlemelerde 34 bin 615 araç kontrol edilerek, eksikliği görülen 13 bin 785 araca trafik para cezası uygulandı.  Ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve 100 Ceza puanını doldurmaktan 186 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu. 488 araç ise çeşitli suçlardan trafikten men edildi. Öte yandan 1’i ölümlü, 246’sı yaralamalı ve 266’sı maddi hasarlı olmak üzere toplam 512 adet trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 1 vatandaş hayatını kaybetti, 356 vatandaş ise yaralandı.
Bölge trafik denetiminde ise kontrol edilen 51 bin 517 araçtan eksiği veya kural ihlali tespit edilen 8 bin 123 araca trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve 100 Ceza Puanını doldurmaktan 34 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konularak 305 araç çeşitli suçlardan trafikten men edildi. Öte yandan 3’ü ölümlü, 40’ı yaralamalı ve 37’si maddi hasarlı olmak üzere toplam 80 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 4 vatandaş hayatını kaybetti, 89 vatandaş ise yaralandı.
İlçe merkezlerde yapılan denetlemelerde ise, 8 bin 727 araç kontrol edilerek, eksiği ve kural ihlali tespit edilen 2 bin 135) araca trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve 100 Ceza Puanını doldurmaktan 41 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konularak, 72 araç çeşitli suçlardan trafikten men edildi. Öte yandan 30’u yaralamalı ve 18’i maddi hasarlı olmak üzere toplam 30 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 45 vatandaş yaralandı.
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Bağlamış’tan Develi’ye Yem Fabrikası Müjdesi!
Bağlamış’tan Develi’ye Yem Fabrikası Müjdesi!
Kayseri Namaz Vakitleri
Kayseri Namaz Vakitleri
Sessiz Yılların Ardından Su, Akköy Barajı’na Geri Döndü!
Sessiz Yılların Ardından Su, Akköy Barajı’na Geri Döndü!
Üretimde Geri Vites: TÜİK Verileri Yayımlandı!
Üretimde Geri Vites: TÜİK Verileri Yayımlandı!
Plan Yapanlar Dikkat: Meteoroloji’den Sağanak Yağış Uyarısı
Plan Yapanlar Dikkat: Meteoroloji’den Sağanak Yağış Uyarısı
Bakan Kirişci, 181,2 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün yapılacağını bildirdi
Bakan Kirişci, 181,2 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün yapılacağını bildirdi

Ana Sayfa
Resmi Reklamlar
GÜNDEM
EKONOMİ
DÜNYA
EĞİTİM
3. SAYFA
MAGAZİN
SAĞLIK
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
SPOR
TEKNOLOJİ
OTOMOBİL
GENEL
REKLAM
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GENEL
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.