Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kocasinan ilçesinde bulunan İstasyon Caddesi ile Mimar Sinan Parkı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.


Ziyaret programı kapsamında cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek gezen Vali Çiçek, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. İşletme sahipleriyle sohbet eden Çiçek, bölgedeki ticari faaliyetler hakkında da bilgi aldı.
Mimar Sinan Parkı'nda vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, vatandaşların talep, öneri ve görüşlerini dinledi. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği ziyarette Çiçek, iletilen konuların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Vali Çiçek'in esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşma, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.





